Ontdek jouw ideale verblijf

Vakantieparken Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten behoort tot de top vakantieparken in Overijssel. Gelegen in het hart van Overijssel, in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Krieghuusbelten is al meerdere jaren ANWB-topcamping en altijd beoordeeld met vijf sterren. En dat is natuurlijk niet zomaar. Om bij de beste vakantieparken in Overijssel te horen beschikt je over top faciliteiten. Dat is op Krieghuusbelten zeker te merken, er is een ruim aanbod aan faciliteiten en de sanitairgebouwen zijn in uitstekende staat. Ze zijn modern ingericht, van alle gemakken voorzien en worden zeer grondig schoongehouden.

Boek jouw plek op ons vakantiepark

Kamperen op ons vakantiepark in Overijssel

Als je komt kamperen op ons 5 sterren vakantiepark in Overijssel zal je verblijf van alle gemakken zijn voorzien. De ruime comfort kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en een eigen wateraansluiting. De plaatsen zijn ruim bemeten en er is altijd wel een plaats beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. Zo is het mogelijk om direct aan het water bij onze vijver te staan, deze plaatsen beschikken over privésanitair. Je kunt ook kiezen voor een plaats op het veld of in het bos. Het is allemaal mogelijk op ons 5-sterren vakantiepark. 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Zo zijn er comfort kampeerplaatsen met direct zicht op een speelvoorziening. Zo kun je rustig zicht houden op de spelende kinderen.

Bekijk onze kampeerplekken

Comfortplaats zandbak

Safarilodge deluxe

Accommodaties op ons vakantiepark

Liever een huisje huren? Dat kan! Op ons vakantiepark bieden we tal van verschillende chalets en vakantiehuisjes, waaronder zelfs bijzondere waterlodges en safaritenten.

Onze vakantiehuisjes zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze zijn bovendien geschikt voor families en gezelschappen tot wel 6 personen. Ontdek ons aanbod! 

Bekijk onze accommodaties

Faciliteiten op het vakantiepark

Op een ANWB-top vakantiepark in Overijssel horen ook tal van faciliteiten. Heb je zin aan een mooie wandeling? Op ons park ligt een wandel- en speelbos waar je direct vanaf de camperplaats naar toe kan wandelen. Voor de kinderen is hier een route uitgezet met verschillende uitdagende speeltoestellen. Dat is leuk kennis maken met de natuur. Ook is er een uitgestippelde route van 3 kilometer die over de 'belten' gaat! Tevens ligt Krieghuusbelten aan het wandelnetwerk van Overijssel, via deze wandelingen leer je de omgeving goed kennen.

 Ook zijn er dagelijks activiteiten te doen, georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. En op een warme zomerdag is het mogelijk om verkoeling te zoeken in ons indoor- én outdoor zwembad. Door de glazendakconstructie is het mogelijk om zowel in de open lucht als overdekt te zwemmen. Dat is ook één van de redenen dat Krieghuusbelten behoort bij de top vakantieparken in Overijssel!

Ontdek alle faciliteiten

Kinderen springen in buitenzwembad

Boek jouw plek op ons vakantiepark in Overijssel

Zoek je nog een fijn vakantiepark in Overijssel? Boek dan snel een verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken of accommodaties? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw plek op ons vakantiepark

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf