Vakantiehuis met Viswater

Vakantiehuis met viswater

Vakantiehuis met viswater

Zoek je een vakantiehuis met viswater? Zoek niet verder! Bij Vakantiepark Krieghuusbelten kun je heerlijk vissen in onze prachtige visvijver! Deze vijver is gelegen aan de overzijde van het vakantiepark. Direct aan deze vijver liggen onze water lodges. Neem je eigen vishengel mee en vang verschillende vissoorten zoals zeelt, karper of snoekbaars. De grootste vis die hier is gevangen is een graskarper van ruim 38 pond! Gaat jouw vangst dit overtreffen tijdens jouw verblijf in een van onze vakantiehuizen aan het viswater?

Boek een vakantie bij ons!

Overnachten op Vakantiepark Krieghuusbelten in Overijssel

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Aan de visvijver op ons vakantiepark is er meer dan genoeg ruimte om in alle rust je hengel uit te werpen. Overnacht in één van onze waterlodges en je kan het mooiste plekje uitzoeken om te gaan vissen. Het vakantiehuis aan het viswater biedt een uniek uitzicht op de roei- en visvijver vanuit het overdekt terras. Op deze plek kunnen jij en het hele gezin genieten van de welverdiende, unieke momenten. Toch liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan!

Bekijk alle mogelijkheden!

Viswater

Midgetgolfbaan

Voorzieningen bij Vakantiepark Krieghuusbelten

Ons familiepark heeft een breed aanbod aan faciliteiten voor iedereen! Jong en oud kan zich vermaken op onze sportvelden of in onze zwembaden. Voor de kinderen zijn er zwembaden, een interactief speelveld en animatie. Zin om te sporten? Ons park heeft een rijk aanbod aan sportfaciliteiten. Terwijl de kleintjes op één van de diverse sportvelden vriendjes aan het maken is, kun je zelf lekker tot rust komen met een wandeling in het bos. Ons interactieve speelveld en het animatieteam zorgen ervoor dat de kinderen nooit uitgespeeld raken tijdens je verblijf in een van de vakantiehuizen aan viswater! WiFi is beschikbaar over de gehele camping.

Bezoek het sfeervolle restaurant op onze camping “bij ONS” en geniet aan tafel met z’n allen. In onze snackbar kun je de lekkerste frietjes, snacks en ijs bestellen. Liever afhalen? Op beide locaties kun je je maaltijd afhalen en lekker oppeuzelen in de tent.

Ontdek wat Krieghuusbelten nog meer te bieden heeft!

Boek je vakantiehuis met visvijver

Wil jij in een mooi vakantiehuisje zitten met een grote visvijver binnen handbereik? Boek dan een verblijf bij Krieghuusbelten. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jong en oud unieke momenten creëren en genieten van hun verblijf. Wil je graag meer weten over het boeken van een accommodatie aan de visvijver? Neem dan contact op met een van onze vriendelijke medewerkers via  0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl

Boek je vakantiehuis met visvijver bij Krieghuusbelten!