Ontdek jouw ideale verblijf

Top 10 kindercampings

Voor een vakantie bij een top 10 kindercamping ben je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten aan het juiste adres. Op onze kindercamping is meer dan genoeg te beleven voor kinderen, waardoor ze zich geen enkel moment hoeven vervelen. Zo organiseert ons animatieteam tijdens de weekenden en schoolvakanties altijd leuke activiteiten en is er daarnaast meer dan genoeg te doen op onze top 10 kindercamping!

Boek jouw verblijf

Spelen in Speelbos

Volop speelplezier op onze kindercamping

Bij onze top 10 kindercamping bevinden zich ontzettend veel plekken waar je lekker kan spelen. Er zijn ontelbaar veel speeltoestellen verspreid over het hele park, vind jij ze allemaal? Alsof dit nog niet genoeg is kan je ook je energie kwijt bij ons wandel- en speelbos. In dit avontuurlijke bos kan iedereen naar hartenlust spelen en tegelijk kennis maken met de natuur. Uiteraard is er ook gedacht aan mindere weersomstandigheden, als het regent of te koud is om buiten te spelen kunnen de kinderen terecht in onze indoor speeltuin. Deze is voorzien van een trampoline, een mega bouwhoek en leuke speeltoestellen en glijbanen. Garantie voor de hele dag vermaak!

Ontdek alle speelvoorzieningen

 

Leuke dagjes uit

Natuurlijk hoef je niet de hele vakantie op het park te besteden, er is namelijk ook meer dan voldoende te zien en te beleven in de omgeving. Onze top 10 kindercamping ligt op een centrale plek, waardoor je dicht bij allerlei leuke plekken bent voor een dagje uit.

Ben je een attractieparkliefhebber? Of bevind je jezelf tijdens jouw dagje uit liever tussen de dieren? Het kan allemaal! Vanuit onze kindercamping ben je namelijk binnen no-time bij de leukste attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Walibi Holland of Avonturenpark Hellendoorn. Daarnaast kun je natuurlijk ook op wereldreis in één dag bij Wildlands Zoo Emmen of een bezoek brengen aan de aapjes bij de Apenheul.

Bekijk alle dagjes uit

 

Achtbaan Walibi

Boek jouw verblijf

Wil je graag je vakantie vieren op onze top 10 kindercamping? Boek dan snel jouw verblijf! Heb je vragen over onze kampeerplekken, accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

 

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf