Ontdek jouw ideale verblijf

Kindercamping Nederland

Ben je op zoek naar een gezellige kindercamping in Nederland? Dan ben je zeker aan het goede adres bij Krieghuusbelten. Dit is een kindercamping in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Krieghuusbelten is al negen jaar ANWB-topcamping, wat betekent dat het tot een van de beste kindercampings van Nederland behoort. Dat is te merken! Wanneer jij naar onze kindercamping in Nederland komt, ben jij voorzien van alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te hebben met je gezin. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Je vindt op onze kindercamping in Nederland bijvoorbeeld een moderne indoor speeltuin, een groot indoor- én outdoor zwembad en een uitgestrekt wandel- en speelbos.

Boek jouw verblijf

Kamperen op onze kindercamping in Nederland

Wanneer je komt kamperen op onze kindercamping in Nederland, ben je van alle gemakken voorzien. Alle kampeerplekken bij Krieghuusbelten zijn namelijk comfortplaatsen, wat betekent dat alle plekken een 10 ampère stroomaansluiting, een centrale antenne en een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer hebben.

De sanitairgebouwen bij Krieghuusbelten zijn van vijfsterrenniveau en worden zeer regelmatig grondig schoongemaakt. Dit biedt veel gemak en zorgt ervoor dat jij nog meer privacy hebt tijdens je vakantie met het hele gezin. Hierdoor kun jij nog meer van elkaar genieten en heb je écht tijd voor het gezin tijdens je verblijf bij ons.

Kamperen comfortplaats

Glijbaan Indoorspeeltuin

Onze faciliteiten

Samen met je gezin een hele dag op onze leuke kindercamping in Nederland blijven tijdens je vakantie, zonder dat je kinderen zich gaan vervelen? Dat is geen probleem bij Krieghuusbelten, want wij beschikken over vele faciliteiten waar je kinderen zich urenlang vermaken. Wanneer het volop zomer is en lekker warm, vinden jij en je gezin heerlijk verkoeling in het zwembad. Op mindere dagen kan het zwembad ook als binnenzwembad dienen door de uitschuifbare glazen constructie. Zo is zwemplezier gegarandeerd!

Liever klimmen en klauteren? Ga dan met je kinderen zeker eens langs bij de indoor speeltuin, dat door de verschillende toestellen, speelhoeken en trampolines een geschikte speelplek is voor kinderen van alle leeftijden. Ook vind je op onze camping een wandel- en speelbos, waar iedereen op een speelse manier kennis maakt met de natuur. Leg een van de uitgestippelde routes af en ontdek de bijzondere ‘belten’ in de omgeving van Overijssel! Natuurlijk hebben wij als gezellig familievakantiepark ook een enthousiast animatieteam, dat tijdens de vakanties kinderen van alle leeftijden graag meeneemt op de leukste avonturen. Denk hierbij aan leuke knutselactiviteiten, uitdagende sporttoernooien en geweldige voorstellingen in het schatertheater.

Ontdek al onze faciliteiten

Reserveer nu je verblijf op onze kindercamping

Ben jij op zoek naar de leukste kindercamping in Nederland, waar jij en je gezin een onbezorgd verblijf hebben en optimaal van elkaar genieten? Reserveer dan een comfortplaats op ons gezellige familievakantiepark in het midden van Overijssel. De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij volledig wordt ontzorgd tijdens je vakantie en optimaal kunt genieten van de vrije tijd met jouw gezin.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf