Ontdek jouw ideale verblijf

Vakantie in Twente

Het is altijd een goed idee om vakantie te vieren in de omgeving van Twente! Aan de grens van de regio Twente bevindt zich het mooie Salland, waar Familievakantiepark Krieghuusbelten is gelegen. Vanuit ons vakantiepark geniet je in het mooie Salland, maar zit je evengoed op een steenworp afstand van de regio Twente. Hier is er voor zowel de natuurliefhebbers als de ‘dagjesmensen’ altijd voldoende te beleven, zeker in het voorjaar en het hoogseizoen is het heerlijk genieten hier met de oplopende temperaturen.

Boek jouw verblijf

Erop uit in de regio

In de regio Twente hoef jij je geen enkel moment te vervelen, er is namelijk genoeg te beleven. Trek de natuur in en ontdek de omgeving te voet óf met de fiets, er zijn veel prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons familievakantiepark.

Trek je er liever een dagje op uit en wil je meer de drukte opzoeken? Er zijn voldoende leuke stadjes en dorpen te vinden in de omgeving van Twente, en daarnaast zijn er verschillende leuke pretparken in de omgeving te vinden. Kortom: vanuit Familievakantiepark Krieghuusbelten zit jij overal dichtbij, er is meer dan voldoende te doen in de omgeving.

Fietsen in Holten

Spelen en Kamperen

Ontdek ons familievakantiepark

Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt verschillende mogelijkheden voor een vakantie in Twente. Als je bij ons komt kamperen maak je de keuze tussen een ruime comfortplaats of een kampeerplaats met privé sanitair, voor een zorgeloze vakantie. Voor de kinderen staat er op ieder veld een speeltoestel en een zandbak. Dat is pas genieten van een onbezorgde vakantie in Twente!
  
Houd je wel van kamperen, maar niet van het opzetten van een tent? Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt compleet ingerichte kampeerlodges en safarilodges aan. De sfeer van het kamperen en toch genieten van iets meer comfort tijdens jouw vakantie in Twente! Alle lodges hebben zicht op een speeltoestel, zo kan je vanaf jouw plaats genieten van je spelende kinderen. Alles voor een heerlijke vakantie in Twente!

Ontdek alle verblijfsmogelijkheden

Op vakantie in Twente

Boek jouw verblijf

Voor een onvergetelijke vakantie in de omgeving van Twente boek je snel jouw verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken, onze faciliteiten of iets anders? Aarzel dan niet, en neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of via een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf