Ontdek jouw ideale verblijf

Vakantie in Nederland

Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt verschillende mogelijkheden voor een vakantie in Nederland.

U kunt zelf een plaats komen uitzoeken voor uw tent of caravan voor een heerlijke vakantie in Nederland. Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen en zijn standaard voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van ons centrale antenne systeem en van het Wi-Fi netwerk. Voor de kinderen staat er op ieder veld een speeltoestel en een zandbak. Dat is pas genieten van een onbezorgde vakantie in Nederland!

Houdt u wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Familievakantiepark Krieghuusbelten biedt compleet ingerichte kampeerlodges aan. De sfeer van het kamperen en toch genieten van iets meer comfort tijdens uw vakantie in Nederland! Onze kampeerlodge heeft een oppervlakte van ruim 44 vierkante meter, inclusief een inpandig terras. Met het overdekte terras, voorzien van loungeset, haalt u het buitenleven naar binnen.
Alle lodges hebben zicht op een speeltoestel, zo kunt u vanaf uw plaats genieten van uw spelende kinderen. Kortom, alles voor een heerlijke vakantie in Nederland!

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf