Ontdek jouw ideale verblijf

Top camping

Familievakantiepark Krieghuusbelten behoort tot een 5-sterren Top camping, dit is door de ANWB vastgesteld.

Campings worden door de ANWB campinginspecteurs beoordeeld op vijf hoofdonderdelen: sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Op elk onderdeel wordt een score toegekend. 
De onderdelen sanitair en terrein wegen het zwaarst, deze zijn goed voor 65% van de eindscore. De overige onderdelen bepalen voor 35% de eindscore. 
ANWB_Kamperen2020_Weblogo_TOP.JPG
Campings met de maximum score van 5 sterren krijgen het logo ANWB top camping. 

Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte mag zich al 8 jaar een ANWB top camping noemen.

Op deze 5-sterren Top camping is er volop animatie aanwezig. In alle reguliere weekenden, feestdagen en schoolvakanties is er een boordevol programma!

Bekijk alle faciliteiten

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Kamperen met zicht op speelvoorziening

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan! Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf