Top camping

Familievakantiepark Krieghuusbelten behoort tot een 5-sterren Top camping, dit is door de ANWB vastgesteld.

Campings worden door de ANWB campinginspecteurs beoordeeld op vijf hoofdonderdelen: sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Op elk onderdeel wordt een score toegekend. 
De onderdelen sanitair en terrein wegen het zwaarst, deze zijn goed voor 65% van de eindscore. De overige onderdelen bepalen voor 35% de eindscore. 
ANWB_Kamperen2020_Weblogo_TOP.JPG
Campings met de maximum score van 5 sterren krijgen het logo ANWB top camping. 

Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte mag zich al 8 jaar een ANWB top camping noemen.

Op deze 5-sterren Top camping is er volop animatie aanwezig. In alle reguliere weekenden, feestdagen en schoolvakanties is er een boordevol programma!

Bekijk alle faciliteiten

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping