Ontdek jouw ideale verblijf

Kamperen met Hemelvaart

Op zoek naar een fantastische locatie om lekker te kamperen met Hemelvaart? Dan zit je bij Familievakantiepark Krieghuusbelten goed! Met Hemelvaart lopen de temperaturen vaak al flink op, wat resulteert in heerlijk weer om al lekker buiten te zijn en te genieten van het zonnetje. En wat betekent dat? De ideale omstandigheden om er lekker een lang weekend op uit te gaan voor een kampeervakantie met het hele gezin!

Boek jouw kampeerplek voor Hemelvaart

Ontdek Krieghuusbelten

Het is heerlijk kamperen bij Familievakantiepark Krieghuusbelten, zeker rond de maand mei met Hemelvaart. Als het zonnig en lekker warm is, waan je jezelf tijdens jouw kampeervakantie met Hemelvaart al bíjna in de zomervakantie!

Wij bieden ruime en comfortabele kampeerplaatsen aan in twee mooie soorten, afhankelijk van jouw kampeerwensen: de comfort kampeerplaats en de XL kampeerplaats aan het water met privé sanitair.

Op ieder nabij veld staat een speeltoestel met zandbak voor de kinderen, waardoor speelplezier voor onze kleine gasten altijd dichtbij en gegarandeerd is.

Kamperen comfortplaats

Broodjes Bakker

Verse broodjes tijdens Hemelvaart

Als je er een paar dagen tussenuit gaat met Hemelvaart, is het natuurlijk lekker om een zorgeloze vakantie te hebben. Daarom vind je in onze campingwinkel alles wat je nodig hebt voor de eerste levensbehoefte. Van lekker vers afgebakken broodjes in de ochtend tot andere essentiële onderdelen van jouw lekkere brunch of barbecue.

Dus als je last-minute besluit om een lekker ontbijt, lunch of een gezellige barbecue te organiseren is onze campingwinkel de redder in nood. Voor de ‘grote boodschappen’ raden wij aan om richting de supermarkt in Lemelerveld of Raalte te gaan.

Kamperen met Hemelvaart

Boek jouw kampeervakantie met Hemelvaart

Voor een onvergetelijk lang weekend weg met Hemelvaart boek je snel jouw verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Gezellig met het hele gezin erop uit in eigen land met (hopelijk) een lekker zonnetje en hoge temperaturen! Heb je vragen over onze kampeerplekken, onze faciliteiten of iets anders? Aarzel dan niet, en neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of via een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek nu

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf