Ontdek jouw ideale verblijf

Seizoenplaats camping

Bent u op zoek naar een seizoenplaats camping? Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten zijn deze zeer beperkt beschikbaar. 
Ons park is gelegen in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.

Bekijk alle faciliteiten

U hebt zelf keuze uit de verschillende plaatsen die op dat moment beschikbaar zijn voor een seizoenplaats camping. Het is afhankelijk van het aanbod waar u kan komen te staan voor een seizoenplaats camping. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u het best contact opnemen met de receptie (0572 - 371575 of info@krieghuusbelten.nl).

  10 amp. stroomaansluiting
  Centrale antenne
  Wateraansluiting
  Vuilwaterafvoer

Om de verschillende mogelijkheden te bespreken bent u altijd welkom om ons park te komen bekijken!

Neem contact met ons op

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Kamperen met zicht op speelvoorziening

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan! Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf