Rustige camping Nederland

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een rustige camping in Nederland. Vooral in het voor- en naseizoen is het rustig op de camping. Alle plaatsen op onze rustige camping zijn comfortplaatsen en standaard voorzien van 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze rustige camping over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar.

Op onze rustige camping in Nederland, familievakantiepark Krieghuusbelten, staat er op ieder veld een speeltoestel en zandbak voor de kinderen. Zo kunt u genieten van een onbezorgde vakantie.
En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen op onze rustige camping in Nederland naar de indoorspeeltuin welke voorzien is van een bouwhoek vol met mega legoblokken.

Iedereen kan zich opperbest vermaken op onze rustige camping. Direct tegenover familievakantiepark Krieghuusbelten ligt onze vijver. Deze vijver is zo'n 5 hectare groot. U kunt hier gaan varen met een rubberbootje, vissen en natuurlijk in het gras zonnebaden.

Onze rustige camping in Nederland biedt ontspanning en plezier voor jong en oud!

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping