Ontdek jouw ideale verblijf

Wildlands Adventure Zoo

Jungola

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en (wie weet!) een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boot over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei naar de Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad.

Jungola: een expeditie vol verrassingen!

Serenga

Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Ga op safari en verken de uitgestrekte savanne met giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe of een 50 cm groot stokstaartje. Je reis brengt je langs nijlpaarden en de prairiedogs.

Serenga: een onvergetelijke belevenis!

Nortica

Met deze expeditie duik je in een koude wereld. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Je reis begint in de haven, bij de pelsrobben en zeeleeuwen. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang! In het Poolstation zie je de imposante ijsberen boven én onder water.

Nortica: een wereld om te ontdekken!Bekijk de website!

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf