Ontdek jouw ideale verblijf

Luxe verhuurtent

  Geschikt voor 6 personen

  3 ruime slaapkamers

  Volledig ingericht met keuken en badkamer

Hou je wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Op familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte kun je een luxe verhuurtent huren in Nederland! Een perfecte uitkomst als je zelf niet over een kampeermiddel beschikt. Als je een luxe verhuurtent gaat huren kan je er zo in. Dat scheelt een hele hoop inpakken! 

De luxe verhuurtent is van alle gemakken voorzien voor een optimaal vakantiegevoel. Als je verblijft in deze accommodatie dan proef je echt de sfeer van het kamperen, maar geniet je ook van luxe en comfort. Zo is de verhuurtent voorzien van een badkamer met douche en toilet. 

Alle luxe verhuurtenten staan op ruime comfortplaatsen en hebben zicht op een speeltuin. Zo kan je vanaf je plaats genieten van jouw spelende kinderen. De luxe verhuurtenten zijn geheel ingericht voor zes personen en uiteraard van alle gemakken voorzien, zodat het je tijdens je vakantie nergens aan ontbreek. 

Bekijk de beschikbaarheid

Safaritent Krieghuusbelten(2)

Safaritent Krieghuusbelten

Luxe safaritent met inpandige veranda

De luxe safaritent is uitgerust met een badkamer voorzien van douche en toilet. De ruim opgezette keuken is voorzien van vaatwasser en een grote koelkast met diepvriesvak. Tevens is er een magnetron aanwezig. De luxe safaritent is voorzien van drie aparte slaapgedeeltes.   

Eigenschappen

 Direct zicht op speelvoorzieningen
 Compleet ingerichte keuken met vaatwasser
 Badkamer met toilet en douche
 Volledig ingericht 
 Geschikt voor 6 Personen

Luxe safaritent keuken

Luxe safaritent kinderen in bedstee

Luxe safaritent slaapkamer

Kindvriendelijk vakantiepark

Krieghuusbelten familievakantiepark is volledig kindvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Dit doen wij met:

Bekijk alle faciliteiten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf