Luxe verhuurtent

Houdt u wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Op familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte kunt u een luxe verhuurtent huren in Nederland! Een perfecte uitkomst als u zelf niet over een kampeermiddel beschikt. Als u een luxe verhuurtent gaat huren in Nederland kunt u er zo in!

Als onze luxe verhuurtenten staan op comfortplaatsen en hebben zicht op een speeltuin. Zo kunt u vanaf uw plaats genieten van uw spelende kinderen. De luxe verhuurtenten zijn geheel ingericht voor zes personen en uiteraard van alle gemakken voorzien, voor een optimaal vakantiegevoel.

U bent uiteraard geheel vrijblijvend welkom om ons park te bezoeken. Als u overweegt om een luxe verhuurtent te huren staan wij u graag te woord. U kunt familievakantiepark Krieghuusbelten vinden in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.

Bekijk de beschikbaarheid

Luxe safaritent

Kindvriendelijk vakantiepark

Krieghuusbelten familievakantiepark is volledig kindvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Dit doen wij met:

Bekijk alle faciliteiten