Ontdek jouw ideale verblijf

Link in bio

Homepage

In een wereld waar iedereen als een sneltrein door het leven gaat, gaan wij juist op zoek gaan naar dat heerlijke rustmomentje. Wij willen voor onze gasten een moment creëren om echt te genieten van de vrijheid, de gezelligheid én van elkaar. Het ultieme vakantiegevoel ervaren met het hele gezin.

Ga naar de homepage

Interactief speelveld

Animatie

Op ons familievakantiepark hoeft niemand zich te vervelen! Dat blijkt wel uit de ontelbare speelmogelijkheden. Er is een interactief speelveld, speeltuintjes over het hele park, een indoor speeltuin, een sporthal en nog veel meer!

Ontdek de animatie

Animatieteam

Faciliteiten

Iedereen kan zich opperbest vermaken op ons park. Bij ons staan de kinderen centraal: door de grote hoeveelheid speeltoestellen is er altijd wel eentje in de buurt. En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen naar de indoorspeeltuin met een bouwhoek vol met mega legoblokken.

Ga naar de faciliteiten

Interactief pannaveld

Kampeerplaatsen

Wij bieden ruime comfortplaatsen voor je kampeermiddel. Op ieder veld staat een speeltoestel met zandbak voor de kinderen. Bij een aantal kampeerplaatsen is privé sanitair mogelijk. Dat is pas genieten van een onbezorgde vakantie! 

Ontdek de kampeerplaatsen

Kamperen veld 2

Verhuuraccommodaties

Wil jij genieten van het buitenleven, maar dan met de luxe van een accommodatie? Ook dat kan bij Krieghuusbelten. We bieden verschillende verhuuraccommodaties aan waar je kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. 

Ontdek de verhuuraccommodaties

Header-Accommodaties-Safarilodgedeluxe

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over jouw boeking, ons familievakantiepark of iets anders? Je kunt altijd contact met ons opnemen, maar misschien hebben we jouw vraag hier wel al beantwoord! 

Ga naar de veelgestelde vragen

Header-Contact-Routebeschrijving

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf