Leuke kindercamping Nederland

Ben je op zoek naar een leuke kindercamping in Nederland? Neem dan een kijkje op ons familievakantiepark Krieghuusbelten. Ons park beschikt over ontelbare speelmogelijkheden voor jong en oud. De speeltoestellen zijn verdeeld over het park, dus er is er altijd eentje in de buurt! Een dagje slecht weer? De kinderen kunnen zich ook dan goed vermaken in onze indoorspeeltuin en sporthal. De animatieleden zullen dan ook hun uiterste best doen om ze een vakantie te geven, die ze niet snel zullen vergeten. Onze leuke kindercamping in Nederland beschikt over ruime kampeerplekken en verhuuraccommodaties. Neem een kijkje bij onze virtuele tour over de kindercamping en ontdek wat het zoal park te bieden heeft.

Virtuele tour door het park

Kind kijkt schatertheater

Airtampoline familiecamping Nederland

Kamperen op onze leuke kindercamping in Nederland

Wanneer je graag wilt kamperen op de leukste kindercamping in Nederland, word je van alle gemakken voorzien! De kampeerplekken bij Krieghuusbelten zijn namelijk comfortplaatsen, wat betekent dat alle plekken een 10 ampère stroomaansluiting, een centrale antenne en een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer hebben. Onze sanitairgebouwen op de leuke kindercamping in Nederland zijn beoordeeld door de ANWB met een 9,2. Dit houdt in dat gebouwen namelijk met regelmaat grondig worden schoongemaakt en goed worden onderhouden. Dit biedt luxe en privacy voor het hele gezin, om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van de vakantie.

Verhuuraccommodatie.png
Vakantie in 2022
Boek je favoriete accommodatie!

 Kies zelf een accommodatie
 Zicht op een speelvoorziening
 Wifi vanaf je eigen plaats

BoekenButton-2020.jpg

Icon-Tent-klein-HOMEPAGE.png
Kamperen in 2022
Boek je vakantie online!

✓ Zelf een plaats uitzoeken
✓ 
Ruime comfortplaatsen
✓ 
10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Sanitair.png
Kampeerplaats met privésanitair
Boek direct online!

 Inclusief privésanitair
 Direct aan het water
 10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

De omgeving van leuke kindercamping Krieghuusbelten

De prachtige omgeving van Raalte staat ook wel bekend als bosrijke en rustige omgeving. Hier kan lekker gewandeld worden door het grote natuurgebied dat beschikt over veel bos en heide, landgoederen en kastelen. Op een half uurtje van ons park ligt attractiepark Slagharen. Beleef hier samen met de kinderen een écht Wild West avontuur en stap met volle adrenaline in de verschillende attracties. Liever op ontdekkingsreis naar de mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren? Breng dan een bezoek aan Wildlands Zoo in Emmen en wie weet heb je wel een onverwachtse ontmoeting met een van de gibbons!

De omgeving rondom onze leuke kindercamping

logo Slagharen

Reserveer je verblijf op onze leuke kindercamping in Nederland

Zoek je nou een leuke kindercamping in Nederland, waar jij samen met je gezin zorgeloos kunt genieten van elkaar en de omgeving? Reserveer dan een van de beschikbare accommodaties op onze website. Het gelegen park in het midden van Overijssel zorgt ervoor dat jullie samen écht kunnen ontspannen en zo van alle gemakken worden voorzien tijdens een verblijf!

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten