Ontdek jouw ideale verblijf

Kindvriendelijke camping Nederland

Interactief speelveld

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke en gezellige camping in Nederland? Krieghuusbelten is voorzien van verschillende kindvriendelijke speeltoestellen. Wij zijn een familiepark dat is gevestigd tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Kom samen naar onze kindvriendelijke camping in Nederland, dan ben je voorzien van alles wat je nodig hebt om deze vakantie onvergetelijk te maken. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op de camping. Wij hebben bijvoorbeeld een supergave indoor speeltuin en een groot in- en outdoor zwembad dat voorzien is van een 50 meter lange glijbaan. Is binnenkort één van jouw kinderen jarig? Wij bieden ook verschillende mogelijkheden voor het houden van een kinderfeestje in ons vakantiepark.

Volg een virtuele rondleiding door het park

Faciliteiten op onze kindvriendelijke camping in Nederland

Bij ons op het park staan de kinderen centraal. Door het ruime aanbod van kindvriendelijke speeltoestellen en activiteiten die worden georganiseerd maken we een bezoek bij ons compleet. Het interactieve speelveld brengt mobiele technologie en traditioneel spelen samen. Zo blijven de kinderen sportief bezig tijdens hun verblijf op de camping. Een potje midgetgolf spelen op onze kindvriendelijke camping tegen een van je gezinsleden? Onze 10-holes midgetgolfbaan zorgt voor uitdagende challenge tegen de rest! ’s Morgens kun je bij ons campingwinkeltje heerlijk vers afgebakken broodjes halen voor een uitgebreid ontbijt op de camping. Neem daarna een frisse duik in ons zwembad met glijbaan! Op het zonneterras op de camping ben je voorzien van luxe ligstoelen, waar je optimaal kunt genieten van het mooie weer. Er zijn kluisjes aanwezig om je waardevolle spullen op te bergen.

Bekijk alle faciliteiten

Speeltoestel

Verhuuraccommodatie.png
Vakantie in 2022
Boek je favoriete accommodatie!

 Kies zelf een accommodatie
 Zicht op een speelvoorziening
 Wifi vanaf je eigen plaats

BoekenButton-2020.jpg

Icon-Tent-klein-HOMEPAGE.png
Kamperen in 2022
Boek je vakantie online!

✓ Zelf een plaats uitzoeken
✓ 
Ruime comfortplaatsen
✓ 
10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Sanitair.png
Kampeerplaats met privésanitair
Boek direct online!

 Inclusief privésanitair
 Direct aan het water
 10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Animatieteam themadag

Kindvriendelijke activiteiten van ons animatieteam op de camping

Ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties organiseert ons animatieteam superleuke activiteiten op onze kindvriendelijke camping in Nederland. Van musicals, spooktochten en knutselochtenden tot aan voetbaltoernooien, schatertheater en zeskamp, dus voor iedere leeftijd zit er wel iets bij. En weet je wat nou extra leuk is? Deelname aan de activiteiten is altijd geheel gratis!

Bekijk het animatieprogramma van 2021

Kamperen met het gehele gezin in Nederland

Op ons familiepark beschikken wij over ruim 300 toeristische plaatsen. De ruime comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en watertappunt. Daarnaast bieden wij verschillende verhuuraccommodaties aan met daarbij kwaliteitsfaciliteiten in sanitair, speelgelegenheid, wifi en eetgelegenheden. Denk hierbij aan gezellige luxe safari- of waterlodges die geheel zijn ingericht om volop te kunnen genieten van een heerlijke zorgeloze vakantie. Ons park beschikt over zeer moderne en goed onderhouden sanitairgebouwen. Ieder gebouw is voorzien van een familiedouche, mindervalide sanitair, babywasruimte, wascabines en toiletten. De ANWB heeft onze sanitairgebouwen dan ook met een prachtige 9,2 beoordeeld. Iets waar wij als kindvriendelijke camping in Nederland trots op mogen zijn! Wil jij dit nou ook meemaken?

 Boek een van de accommodaties

 

 

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf