Kindercamping in Nederland

Ben je op zoek naar een gezellige kindercamping in Nederland? Dan ben je zeker aan het goede adres bij Krieghuusbelten. Dit is een familievakantiepark in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Krieghuusbelten is al negen jaar ANWB-topcamping, wat betekent dat het tot een van de beste campings van Nederland behoort. Dat is te merken! Wanneer jij naar onze kindercamping in Nederland komt, ben jij voorzien van alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te hebben met je gezin. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Je vindt op onze kindvriendelijke camping bijvoorbeeld een moderne indoor speeltuin, een groot indoor- én outdoor zwembad en een uitgestrekt wandel- en speelbos.

Volg een virtuele rondleiding 

Kamperen op onze kindercamping

Airtrampoline

Wanneer je komt kamperen op onze kindvriendelijke camping in Nederland, ben je van alle gemakken voorzien. Alle kampeerplekken bij Krieghuusbelten zijn namelijk comfortplaatsen, wat betekent dat alle plekken een 10 ampère stroomaansluiting, een centrale antenne en een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer hebben. De sanitairgebouwen op Krieghuusbelten zijn van vijfsterrenniveau en worden zeer regelmatig grondig schoongemaakt. Dit biedt veel gemak en zorgt ervoor dat jij nog meer privacy hebt tijdens je vakantie met het hele gezin. Hierdoor kun jij nog meer van elkaar genieten en heb je écht tijd voor het gezin tijdens je verblijf op de beste kindercamping van Nederland.

De faciliteiten op de kindvriendelijke camping in Nederland

Krieghuusbelten is een leuke camping voor kinderen, je kunt hele dagen op onze kindercamping verblijven zonder dat ze zich gaan vervelen. Ons familievakantiepark beschikt over vele faciliteiten waar jouw kinderen zich urenlang vermaken. Wanneer het volop zomer is en het weer lekker warm, vinden jij en je gezin heerlijk verkoeling in het zwembad, dat op mindere dagen ook als binnenzwembad kan dienen door de uitschuifbare glazen constructie. Is het minder mooi weer? Ga dan met je kinderen zeker eens langs bij de indoor speeltuin, dat door de verschillende toestellen, speelhoeken en trampolines een geschikte speelplek is voor kinderen van alle leeftijden.

Ook vind je op onze kindercamping een wandel- en speelbos, waar je jouw gezin op een speelse manier kennis laat maken met de natuur. Leg een van de uitgestippelde routes af en ontdek de bijzondere ‘belten’ in de omgeving van onze kindercamping in Nederland! Natuurlijk hebben wij als gezellig familievakantiepark ook een enthousiast animatieteam, dat tijdens de vakanties kinderen van alle leeftijden graag meeneemt op de leukste avonturen. Denk hierbij aan leuke knutselactiviteiten, uitdagende sporttoernooien en geweldige voorstellingen in het schatertheater.

Schommel Speelveld

Reserveer je verblijf op onze leuke kindercamping in Nederland

Ben jij op zoek naar een camping voor kinderen waar jij en je gezin een onbezorgd verblijf hebben en optimaal van elkaar genieten? Reserveer dan een comfortplaats op ons gezellige familievakantiepark in het midden van Overijssel. De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij volledig wordt ontzorgd tijdens je vakantie en optimaal kunt genieten van de vrije tijd met jouw gezin op onze kindvriendelijke camping in Nederland.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten