Kindercamping

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte kindercamping. U kunt ons vinden in Overijssel in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Op onze kindercamping in Raalte, Familievakantiepark Krieghuusbelten is er ontspanning en plezier voor jong en oud. 

Het animatieteam verzorgt op onze kindercamping voor een bordevol programma. Tijdens alle schoolvakanties, feestdagen en de weekenden is er een aantrekkelijk programma vol met leuke activiteiten. Op onze kindercamping wordt er gedacht aan alle leeftijden, zo wordt er peuterpret georganiseerd voor de kleinsten en zijn er sportactiviteiten voor 12+. Voor ieder is er wat wils op onze kindercamping, familievakantiepark Krieghuusbelten.

Op onze echte kindercamping vindt u op elk veld een zandbak met speeltoestel, op elk veld is er weer een nieuwe uitdaging. Zo raak je nooit uitgespeeld! Vanwege ons kindvriendelijke karakter is onze kindercamping in Raalte hondvrij. Daarin onderscheiden wij ons van andere kindercampings in Raalte.

Boek nu