Ontdek jouw ideale verblijf

Leuke campings Nederland

Er zijn ontzettend veel leuke campings in Nederland, maar bij Familievakantiepark Krieghuusbelten moet je zeker een keer geweest zijn. Waarom? Dat leggen we je graag uit! Er is namelijk voor iedereen wat te zien en te beleven tijdens jouw verblijf bij onze leuke camping, zowel op de camping zelf als in de omgeving!

Boek jouw verblijf

Zwemmen

Onze faciliteiten

Bij onze leuke camping in Nederland is er meer dan voldoende te beleven voor jong en oud. Voor de kinderen is er op elk veldje wel een speeltoestel te vinden voor volop speelplezier. Ook beschikken we over een interactief speelveld, kabelbanen, een midgetgolfbaan en een groot springkussen. Vervelen is dus geen optie! Uiteraard staat ons enthousiaste animatieteam in de zomermaanden ook paraat om iedereen te vermaken met sporten en spellen.

Bij een zomervakantie denk je natuurlijk niet alleen aan spelen, maar ook aan zwemmen! In ons indoor- en outdoor zwembad is het water altijd rond de 30 graden verwarmd. Hier zullen je kinderen (en jezelf natuurlijk) een hoop waterpret beleven! In het aparte peuterbad met leuke speeltoestellen, is het ook voor de allerkleinsten veilig genieten van het water. Vanuit de lounge stoelen rondom het zwembad, houd jij rustig een oogje in het zeil.

Bekijk al onze faciliteiten

Ga erop uit in de omgeving

In de prachtige omgeving van Familievakantiepark Krieghuusbelten is meer dan voldoende te beleven. Ga je graag erop uit in de natuur? Een dagje uit naar een dierenpark of pretpark? Of ontdek je graag de omliggende dorpjes en steden en geniet je van de leuke cafeetjes en lekkere restaurantjes die in de omgeving liggen? Vanuit onze leuke camping in Nederland stel jij zelf je ideale vakantie samen.

De natuur is binnen handbereik met gebieden als de Sallandse Heuvelrug, het Boetelerveld, de Lemelerberg of Weeribben-Wieden Nationaal Park allemaal in de omgeving. Daarnaast ben je met de auto zó bij Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Zoo Emmen, Walibi Holland, of in leuke steden zoals Deventer of Zwolle. Laat de voorpret alvast beginnen en plan jouw vakantie met al het leuks dat er in de omgeving van Familievakantiepark Krieghuusbelten te beleven is!

Ontdek de omgeving

Knooppunten route

Ontdek Krieghuusbelten

Boek jouw plek op onze camping

Je wil graag je vakantie doorbrengen op onze leuke camping in Nederland? Boek dan snel jouw verblijf en laat de voorpret alvast beginnen! Heb je vragen over onze kampeerplekken, onze faciliteiten of iets anders? Neem dan gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of via een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek nu

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf