Ontdek jouw ideale verblijf

Camping Sallandse Heuvelrug

Als je op zoek bent naar een camping dichtbij de Sallandse Heuvelrug, dan ben je bij familievakantiepark Krieghuusbelten aan het juiste adres!

In het mooie Salland, dichtbij Nijverdal ligt Familievakantiepark Krieghuusbelten in een prachtig bosrijk gebied. Onze ANWB-topcamping is al negen jaar op rij beoordeelt met 5 sterren. Dat is terug te zien in het ruime aanbod aan faciliteiten en de uitstekende staat van de sanitairgebouwen.

Wat is nou fijner dan na een lange dag wandelen en fietsen over de Sallandse Heuvelrug tot rust te komen op de ruime comfort kampeerplaats of in de compleet ingerichte accommodatie. De keuze is helemaal aan jou!

Bekijk de verblijfsmogelijkheden

Kamperen met zicht op speelvoorziening

sallandse-heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een uniek landschap in Overijssel. Het uitgestrekte natuurgebied ligt tussen Hellendoorn en Holten en onder andere de Haarlerberg, Holterberg, Noetselerberg en Koningsbelten zijn onderdeel van de Sallandse Heuvelrug.

Er zijn vele wandel- en fietstochten te maken in dit gebied. Vanaf de Krieghuusbelten ben je zo op de Sallandse Heuvelrug en kun je genieten van deze mooie natuur.

Was het door alle bagage niet meer mogelijk om de fietsen mee te nemen? Huur dan een fiets bij de receptie. Deze zijn per dag of per week te huren. Vanaf ons park fiets je de mooiste fietsroutes, wij liggen namelijk aan het Sallandse Fietsnetwerk. Door middel van de knooppunten kan je kiezen voor een uitgestippelde route of kies zelf een route door middel van de handige knooppuntenkaart.

Verblijf op camping Sallandse Heuvelrug 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een verblijf op onze Sallandse Heuvelrug camping. Om helemaal tot rust te komen in de natuur bieden wij verschillende verblijfsmogelijkheden aan. Zo is er altijd een verblijf mogelijk die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Als je zelf een comfort kampeerplaats wil uitzoeken is het mogelijk om te kiezen uit een plaats in een bosrijk gebied, aan het water of op een gezellig veldje met zicht op een speelvoorziening. Zo voldoet de plaats altijd aan jouw wensen en geniet je optimaal van je welverdiende vakantie.

Naast de vele wandel- en fietsmogelijkheden op de Sallandse Heuvelrug, bieden wij zelf ook een mooi stukje natuur aan. Direct grenzend aan ons park ligt het wandel- en speelbos waar je direct vanaf je plaats naar toe kan wandelen. Voor de kinderen is hier een route uitgezet met verschillende uitdagende speeltoestellen. Dat is leuk kennis maken met de natuur.

Wil je liever een langere wandeling maken, dan kan dit door de groene route te volgen. De wandeling is ongeveer 3 kilometer.

wandel-en-speelbos

Reserveer nu je verblijf

Wil je de prachtige Sallandse Heuvelrug bezoeken en ben je nog op zoek naar een plek om te overnachten? Boek dan een verblijf op familievakantiepark Krieghuusbelten en geniet van de mooie natuurrijke omgeving.

Kies zelf je verblijf zodat je verzekerd bent van een plaats die aan al jouw wensen voldoet.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf