Ontdek jouw ideale verblijf

Camperplaatsen Nederland

Familievakantiepark Krieghuusbelten beschikt over de mooiste Camperplaatsen in Nederland. Kom jij met jouw camper onze prachtige camping bezoeken? Je ontdekt vanuit jouw camperplaats bij ons de prachtige groene omgeving van Raalte. Wij mogen onszelf al jarenlang met trots ANWB-topcamping noemen, en daar profiteer jij van! We beschikken over een groot aantal faciliteiten op ons park en onze sanitairgebouwen zijn modern ingericht. Zo geniet jij optimaal van jouw vakantie!

Bekijk de kampeermogelijkheden

Onze camperplaatsen

Als je komt kamperen bij Krieghuusbelten zal je verblijf van alle gemakken zijn voorzien. Zo bieden wij twee soorten ruime comfortabele camperplekken aanDe comfort kampeerplaats en de XL-kampeerplaats, gelegen aan het water en voorzien van privé sanitair. Daarnaast staat nog voor de kinderen op ieder veld een speeltoestel met zandbak.

De comfort kampeerplaats beschikt standaard over 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Er is meer dan voldoende ruimte voor jou en jouw camper. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, er is voldoende privacy! Daarnaast zijn alle faciliteiten altijd dichtbij.

De XL-kampeerplaats is extra groot, gelegen aan het water en beschikt over een eigen sanitair unit. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van de centrale sanitair ruimtes op de camping, maar heb je te allen tijde eigen sanitair tot je beschikking. Daarnaast beschikken deze plekken, net zoals de comfortplaatsen, over 10 ampère stroomaansluiting, een centrale antenne en een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

Overzicht-kampeerplaatsen

Buitenaanzicht-zwembad

Tal van faciliteiten 

Op een ANWB-topcamping horen naast top camperplekken, ook een tal van top faciliteiten.

Heb je zin aan een mooie wandeling? Op ons park ligt een wandel- en speelbos waar je direct vanaf je camperplaats naar toe kan wandelen. Voor de kinderen is hier een route uitgezet met verschillende uitdagende speeltoestellen. Dat is leuk kennis maken met de natuur. Tevens ligt Krieghuusbelten aan het wandelnetwerk van Salland, via deze wandelingen leer je de omgeving goed kennen.

Ook zijn er dagelijks activiteiten te doen, georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. En op een warme zomerdag is het mogelijk om verkoeling te zoeken in ons indoor- én outdoor zwembad. Door de glazendakconstructie is het mogelijk om zowel in de open lucht als overdekt te zwemmen.

Al onze faciliteiten

Reserveer nu een verblijf bij Krieghuusbelten

Ben jij op zoek naar een ruime camperplaats in Overijssel voor een onbezorgde vakantie? Boek dan nu nog een verblijf op familievakantiepark Krieghuusbelten en geniet van de vrije tijd en prachtige omgeving die Raalte te bieden heeft. Bij ons kies je zelf een plaats die voldoet aan al jouw wensen, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke vakantie.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf