Ontdek jouw ideale verblijf

Camper Raalte

Wil je graag met de camper in Raalte op vakantie? Bij Krieghuusbelten kan je heerlijk verblijven op speciale camperplaatsen in onze bosrijke omgeving. Onze familiecamping is gelegen in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. We zijn uitgeroepen tot ANWB Top camping met dank aan ons brede aanbod aan uitstekende kampeerplaatsen, accommodaties en faciliteiten. Boek eenvoudig je verblijf online en kom genieten van een heerlijke vakantie!

Bekijk de kampeermogelijkheden

kampeertent-aan-het-water

Mooie camperplaatsen in Raalte

Geniet van de ruime comfort kampeerplaatsen op onze familiecamping. Kies voor een extra ruime, rustgevende kampeerplaats aan het water, of kom met de kinderen vakantie vieren op een camperplaats met uitzicht over de speelvoorzieningen. Wat je wensen ook zijn, wij bieden mooie en ruime comfort kampeerplaatsen voor iedereen die met de camper in Raalte op vakantie wil.

Onze camperplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère stroomaansluiting, een centrale antenne, een eigen wateraansluiting en waterafvoer. Bovendien zijn alle camperplaatsen gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar je volop kan genieten van genoeg privacy en even heerlijk tot rust kan komen.

Geweldige faciliteiten

Naast onze ruime comfort kampeerplaatsen geniet je op onze camping ook van een ruim aanbod aan geweldige faciliteiten. Zo is er wifi, aangenaam sanitair en een eigen winkel op het park! Er zijn ook tal van speelvoorzieningen voor kinderen, van zwembaden tot speeltuinen, maar ook sportvoorzieningen, een interactief speelveld en een wandel- en speelbos. Op onze familiecamping hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen!

Bekijk onze faciliteiten

Speeltoren-Veld 1

Boek jouw campervakantie in Raalte

Wil je met de camper in Raalte op vakantie gaan? Boek dan je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over je verblijf? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf