Goedkope camping Salland

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een goedkope camping in Nederland. Deze goedkope camping in Nederland heeft veel leuke aanbiedingen.
 
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN!

Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen en gratis voorzien van 10 amp. stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en eigen watertappunt. Ook betaald u niet extra voor het eerste bijzettentje op uw plaats. 

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Het overdekte zwembad is gratis en onbeperkt toegankelijk. 

Het animatieam biedt een boordevol programma, u hoeft zich geen moment te vervelen. En het leuke is dat deelname gratis is! 

Leuke aanbiedingen
Gratis 10 amp. stroomaansluiting
Centrale antenne inclusief

Boek nu

 

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping