Ontdek jouw ideale verblijf

Goedkope camping

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een goedkope camping in Nederland. Deze goedkope camping in Nederland heeft veel leuke aanbiedingen.
 
BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN!

Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen en gratis voorzien van 10 amp. stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en eigen watertappunt. Ook betaald u niet extra voor het eerste bijzettentje op uw plaats. 

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Het overdekte zwembad is gratis en onbeperkt toegankelijk. 

Het animatieam biedt een boordevol programma, u hoeft zich geen moment te vervelen. En het leuke is dat deelname gratis is! 

Leuke aanbiedingen
Gratis 10 amp. stroomaansluiting
Centrale antenne inclusief

Boek nu

 

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Kamperen met zicht op speelvoorziening

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan! Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf