Ontdek jouw ideale verblijf

Fietsvakantie Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten ligt in Overijssel tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. De ideale locatie voor een fietsvakantie in Overijssel. Het park ligt aan een fietsknooppuntroute, dus je kunt meteen vanaf de camping vertrekken richting de mooiste fietsroutes door Overijssel. De kaart van deze fietsknooppunten is verkrijgbaar bij de receptie. Tevens zijn hier nog meer fietsroutes te verkrijgen. Kom langs!

Boek jouw fietsvakantie

Kom de mooiste routes fietsen in Overijssel

Fietsen in Overijssel biedt allerlei mogelijkheden voor iedere voorkeur; je kunt op de fiets naar één van de dorpjes hier in de buurt, maar je kunt ook kiezen voor de landgoed- en kastelenroute. Je ontdekt de mooiste plekjes van Overijssel tijdens jouw fietstocht direct vanaf Familievakantiepark Krieghuusbelten. Bovendien zijn er tal van bezienswaardigheden en activiteiten in onze omgeving die je niet wil missen. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk een middagje eten en shoppen, diverse musea bezoeken, golfen en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils!

Maak gebruik van de handige fietsverhuurservice

Heb je geen plek meer om jouw fiets mee te nemen? Geen enkel probleem. Dan kun je bij de receptie een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen. Kom langs bij onze receptie voor meer informatie of bel ons alvast voor eventuele vragen. We helpen je graag verder.

Plattegrond fietsen

Boek jouw fietsvakantie in Overijssel

Zoek je nog een fijne plek voor een fietsvakantie in Overijssel? Boek dan jouw vakantie bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Op onze camping is er meer dan keuze uit de meest prachtige fietsroutes door Overijssel. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw fietsvakantie

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf