Familiecamping Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte familiecamping. U kunt ons vinden in Overijssel in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.
Op onze familiecamping in Raalte, Familievakantiepark Krieghuusbelten is er ontspanning en plezier voor jong en oud.

Onze familiecamping in Raalte heeft veel te bieden voor het hele gezin. Zo staat er op elk veldje een speeltoestel en zijn de kinderen nooit uitgespeeld.
Ook beschikt deze familiecamping in Raalte over een 5 hectare grote vis-, speel- en roeivijver, direct gelegen tegenover de familiecamping in Raalte. Hier mag zonder vergunning gevist worden voor de liefhebbers.

Vanwege ons kindvriendelijke karakter is onze familiecamping in Raalte hondvrij.
Daarin onderscheiden wij ons van andere familiecampings in Raalte.

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping