Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met zwemparadijs

Kijk jij ook altijd zo uit naar de vakantie? Bij onze camping met zwemparadijs geniet jij optimaal van jouw tijd samen met het hele gezin, er is namelijk voor iedereen meer dan genoeg te beleven! Je vermaakt je bij ons de hele dag met het gezin aan ons zwembad, en daarnaast is er op ons camping met zwemparadijs ook nog eens een uitgestrekte waterplas waar van alles mogelijk is, van zwemmen tot spelen en van roeien tot vissen!

Boek jouw verblijf

Een binnen- én buitenzwembad

Op onze camping met zwemparadijs beschikken we over een zwembad waarin je zowel binnen als buiten kan zwemmen! We hebben namelijk een bijzondere glazen dakconstructie ontwikkeld voor ons zwembad, waarbij we gebruik hebben gemaakt van materialen met het oog op duurzaamheid. Zo zwem je bij lekker weer heerlijk in de buitenlucht in ons zwembad, en wordt het dak bij regen of koude temperaturen gesloten!

Zo ben jij bij onze camping met zwemparadijs altijd verzekerd van zwemplezier voor het hele gezin. Heb je ook onze glijbaan al gezien? Deze is maar liefst 50 meter lang, alleen voor de echte waaghalzen!

meisjeszwemmen

kind-bij-waterpomp

Waterpret in de natuur

Heerlijk van waterpret genieten in de natuur? Naast ons zwembad is het ook mogelijk om bij ons te genieten aan de waterkant van onze vijver. Je kan hier alle kanten op: of je nu wil zwemmen, spelen, roeien of vissen. Aan de waterkant is er meer dan voldoende ruimte om te spelen op het zandstrand, je bouwt hier zoveel zandkastelen als je wil!

Wil je graag de hele vijver ontdekken? Dan kan je ervoor kiezen om op verkenning uit te gaan met een roeibootje. Zo ontdek je alle uithoeken van de vijver en de mooie omliggende natuur.

Boek jouw vakantie bij onze camping met zwemparadijs

Wil je graag je vakantie vieren op een camping met zwemparadijs? Boek dan je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken, accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf