Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met speeltuin op veld

In Raalte vind je onze prachtige camping met speeltuinen op verschillende veldjes. Familievakantiepark Krieghuusbelten staat bekend als kindvriendelijk vakantiepark, en vanaf jouw kampeerplek op één van onze veldjes houd jij makkelijk een oogje in het zeil op de kids die aan het spelen zijn. Je vindt verspreid over ons familievakantiepark een aantal velden met verschillende speeltoestellen, zo valt er altijd weer iets nieuws te beleven!

Boek jouw verblijf

Speelplezier bij Krieghuusbelten

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten zijn er verschillende speelveldjes verspreid over het park, maar dat is natuurlijk niet het enige! We beschikken ook over een interactief speelveld, een midgetgolfbaan en verschillende sportvelden inclusief ruime sporthal.

Lekker weer? Dan is het mogelijk om een lekkere plons te maken in ons indoor- en outdoor zwembad, waarvan het water altijd lekker rond de 30 graden verwarmd is. Genoeg te beleven bij Krieghuusbelten dus, of je nu een echte avonturier, waterrat of sportieveling bent!

Badminton Krieghuusbelten

Comfortplaats zandbak

Ontdek onze kampeerplaatsen

Op ons familievakantiepark hebben we twee verschillende soorten kampeerplekken voor jouw ideale campingvakantie, onze ruime comfortplekken en onze XL-kampeerplekken. Op onze ruime comfortplekken kan je gebruik maken van de 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

Onze XL-kampeerplekken beschikken ook over deze voorzieningen, en dat is niet het enige! Deze kampeerplekken zijn namelijk gelegen aan de ruime waterplas, waar het in de zomer heerlijk recreëren is. Er wordt dan volop gevist, gepaddeld, gezwommen en meer! Naast de prachtige ligging aan de waterplas, beschik je bij deze kampeerplekken over privé sanitair, voor een volledig onbezorgde vakantie. Zo beschik jij over een eigen douche, toilet en wastafel bij jouw kampeerplek.

Ontdek onze kampeerplekken

Met speeltuin op het veld

Boek jouw verblijf

Helemaal voorbereid en zin in een lekkere vakantie op onze camping? Boek dan snel jouw verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten. Heb je vragen over onze kampeerplekken, onze faciliteiten of iets anders? Aarzel dan niet, en neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of via een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek nu

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf