Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met glijbaan

Kom de vakantie vieren op onze kindvriendelijke camping met glijbaan in Nederland! Op onze camping kunnen de kinderen urenlang waterpret beleven. Kom tot rust op onze heerlijke ligstoelen en laat de kinderen de geweldige waterglijbaan trotseren van wel 50 meter lang. Onze glijbaan is bovendien voorzien van LED-verlichting, wat een bijzonder effect geeft. Het lijkt wel een droom als je erdoor glijdt!

Op Familievakantiepark Krieghuusbelten zwem je bovendien zowel bij mooi weer én bij minder mooi weer in een verwarmd zwembad. Ons zwembad heeft namelijk een glazen dak dat wij kunnen openschuiven. Zo transformeren wij binnen enkele minuten ons binnenzwembad tot een echt buitenzwembad! Tenslotte hebben wij voor de allerkleinsten een speciaal peuterbadje met leuke speeltoestellen voor hun leeftijd.

Boek jouw verblijf

Faciliteiten op onze camping

Wie de vakantie komt vieren op onze camping met zwembad en glijbaan, kan ook genieten van al andere faciliteiten die we aanbieden. Zo vind je bij ons ook een fantastische indoorspeeltuin en een grote hoeveelheid aan speeltoestellen, verspreid over onze camping met glijbaan. Er is altijd een leuke speelplek bij jouw kampeerplek in de buurt!

Daarnaast is onze midgetgolfbaan op het interactieve speelveld ook ontzettend populair! Huur jouw golfmateriaal snel bij onze receptie, want bij deze 10-holes zullen jullie zeker weten plezier hebben. Wie versla je als eerste? Je broertje, je zusje of toch mama en papa?

Ontdek alle faciliteiten

waterglijbaan

Kinderen springen op airtrampoline

Animatie

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten zijn jullie aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen! Op onze camping bieden we namelijk nog veel meer dan zwemplezier, glijbanen en speeltoestellen. Er worden namelijk ook allerlei spetterende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam

Iedere schoolvakantie en elk weekend staat het enthousiaste team klaar om de kinderen te vermaken met een bomvol programma. De ideale manier om hun creativiteit en energie de vrije loop te laten, en nieuwe vakantievriendjes te maken! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma

Boek jullie verblijf op onze camping met glijbaan

Wil je met de kinderen verblijven op een camping in Nederland met glijbaan, zwembad en allerlei andere speeltoestellen? Boek dan jullie verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze kampeerplekken, accommodaties of faciliteiten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek jouw verblijf

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf