Comfortplaatsen Raalte

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een camping met comfortplaatsen in Raalte. Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen. Al onze plaatsen zijn standaard voorzien van 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar.

Op onze camping met comfortplaatsen in Raalte, familievakantiepark Krieghuusbelten, staat er op ieder veld een speeltoestel en zandbak voor de kinderen. Zo kunt u genieten van een onbezorgde vakantie.
En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen op onze camping met comfortplaatsen in Ralate naar de indoorspeeltuin welke voorzien is van een bouwhoek vol met mega legoblokken.

Iedereen kan zich opperbest vermaken op onze camping met comfortplaatsen in Raalte. Direct tegenover familievakantiepark Krieghuusbelten ligt onze vijver. Deze vijver is zo'n 5 hectare groot. U kunt hier gaan varen met een rubberbootje, vissen en natuurlijk in het gras zonnebaden.

Onze camping met comfortplaatsen in Raalte biedt ontspanning en plezier voor jong en oud!

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping