Ontdek jouw ideale verblijf

Comfortplaatsen Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een camping met comfortplaatsen in Overijssel. Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen. Al onze plaatsen zijn standaard voorzien van 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar.

Op onze camping met comfortplaatsen in Overijssel, familievakantiepark Krieghuusbelten, staat er op ieder veld een speeltoestel en zandbak voor de kinderen. Zo kunt u genieten van een onbezorgde vakantie.
En is het slecht weer? Dan kunnen de kinderen op onze camping met comfortplaatsen in Overijssel naar de indoorspeeltuin welke voorzien is van een bouwhoek vol met mega legoblokken.

Iedereen kan zich opperbest vermaken op onze camping met comfortplaatsen in Overijssel. Direct tegenover familievakantiepark Krieghuusbelten ligt onze vijver. Deze vijver is zo'n 5 hectare groot. U kunt hier gaan varen met een rubberbootje, vissen en natuurlijk in het gras zonnebaden.

Onze camping met comfortplaatsen in Overijssel biedt ontspanning en plezier voor jong en oud!

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Kamperen met zicht op speelvoorziening

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan! Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf