Campings Hardenberg

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een camping in de omgeving van Hardenberg.

Wil jij met je gezin op vakantie in de omgeving van Hardenberg? Denk dan eens aan Krieghuusbelten in Raalte. Deze ANWB top camping behoort al negen jaar bij de beste campings van Nederland. De camping ligt in de omgeving van Hardenberg, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld en beschikt over tal van faciliteiten waar jij en je gezin een onvergetelijke vakantie zullen beleven. Naast het indoor- én outdoor zwembad, het wandel- en speelbos en het unieke interactieve speelveld biedt Krieghuusbelten ontelbare speelmogelijkheden. Deze camping in de omgeving van Hardenberg biedt ontspanning en plezier voor jong en oud!

Bekijk alle faciliteiten  

Interactief speelveld pannaveld

Accommodatie safarilodge

Kamperen in omgeving Hardenberg

Als je kiest voor een verblijf op familievakantiepark Krieghuusbelten dan ben je zeker van een plaats die van alle gemakken is voorzien. Alle plaatsen op onze camping in omgeving Hardenberg zijn namelijk comfortplaatsen, voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en een eigen watertappunt. Het is ook mogelijk om zelf je plaats te kiezen zodat je zeker weet dat de plaats aan al je wensen voldoet. Jij en je gezin hoeven je hier niet te vervelen, op elk veld staat voor de kinderen een leuk en uitdagend speeltoestel te wachten. Zo geniet jij van de rust terwijl je de kinderen kan zien spelen in de speeltuin.

Naast de kampeerplaatsen op deze camping in de omgeving van Hardenberg kan je ook kiezen uit tal van accommodaties. Je geniet van de sfeer van kamperen maar dan met de luxe van thuis.

Omgeving Hardenberg 

Familievakantiepark Krieghuusbelten ligt in de omgeving van Hardenberg. In het hart van Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Salland is een authentiek stukje Nederland met een geheel eigen charme en karakter.

De hele omgeving wordt gezien als prachtig wandel- en fietsgebied. Krieghuusbelten grenst aan het knooppuntennetwerk met 400 km. aan fietspaden en 140 gemarkeerde wandelroutes. Naast dat er van alles te doen is in omgeving Hardenberg, biedt Krieghuusbelten ook een eigen wandel- en speelbos aan. Daarnaast staat het animatieteam elke dag klaar met een boordevol programma vol met leuke activiteiten.

Kamperen zandbak.jpg

Reserveer nu in omgeving Hardenberg!

Kom naar familievakantiepark Krieghuusbelten en geniet van een vakantie in de omgeving van Hardenberg! Samen met je gezin jullie vrije tijd doorbrengen op Krieghuusbelten en genieten van alle gemakken die het park te bieden heeft.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten