Camping voor kinderen Raalte

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een camping voor kinderen. Onze camping voor kinderen is te vinden in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.

Op onze camping voor kinderen wordt er in de weekenden en reguliere schoolvakanties volop animatie aangeboden. Top-recreatie verzorgd elke dag voor een bordevol programma op onze camping voor kinderen. Er wordt vanalles georganiseerd, voor jong en oud. Zo wordt er elke dag op onze camping voor kinderen begonnen met een dansje en aansluitend is de Kidsclub, waar elke dag weer iets orgineels geknutseld kan worden. 's Middags is er op onze camping voor kinderen een leuke sport en spel activiteit te doen. Ook worden de allerkleinsten niet vergeten op onze camping voor kinderen, om 16:00 uur zijn zij aan de beurt en is er peuterpret.

Het zwembad van onze camping voor kinderen is ook gericht op kinderen. Zo heeft onze camping voor kinderen een waterglijbaan van wel 50 meter lang. De glijbaan is verlicht met LED-verlichting, het lijkt wel een droom als u er door glijdt!
Ook worden hier de kleinsten niet vergeten. Wij hebben een speciaal peuterbad aangelegd op onze camping voor kinderen. In dit peuterbad zitten leuke speeltoestellen en kunnen de allerkleinsten ook genieten van de waterpret.
Het zwembadwater op onze camping voor kinderen is altijd rond de 30 graden celsius.

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping