Ontdek jouw ideale verblijf

Camping voor kinderen Raalte

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een camping voor kinderen. Onze camping voor kinderen is te vinden in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.

Op onze camping voor kinderen wordt er in de weekenden en reguliere schoolvakanties volop animatie aangeboden. Top-recreatie verzorgd elke dag voor een bordevol programma op onze camping voor kinderen. Er wordt vanalles georganiseerd, voor jong en oud. Zo wordt er elke dag op onze camping voor kinderen begonnen met een dansje en aansluitend is de Kidsclub, waar elke dag weer iets orgineels geknutseld kan worden. 's Middags is er op onze camping voor kinderen een leuke sport en spel activiteit te doen. Ook worden de allerkleinsten niet vergeten op onze camping voor kinderen, om 16:00 uur zijn zij aan de beurt en is er peuterpret.

Het zwembad van onze camping voor kinderen is ook gericht op kinderen. Zo heeft onze camping voor kinderen een waterglijbaan van wel 50 meter lang. De glijbaan is verlicht met LED-verlichting, het lijkt wel een droom als u er door glijdt!
Ook worden hier de kleinsten niet vergeten. Wij hebben een speciaal peuterbad aangelegd op onze camping voor kinderen. In dit peuterbad zitten leuke speeltoestellen en kunnen de allerkleinsten ook genieten van de waterpret.
Het zwembadwater op onze camping voor kinderen is altijd rond de 30 graden celsius.

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Kamperen met zicht op speelvoorziening

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan! Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf