Camping voor kinderen Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte 5-sterren gezinscamping. U kunt ons vinden in Overijssel in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Op deze camping in Raalte, Familievakantiepark Krieghuusbelten is er ontspanning en plezier voor jong en oud.

Interactief speelveld
Indoorspeeltuin
Wandel- en speelbos
Overdekt zwembad
Ontelbare speelmogelijkheden

Bekijk alle faciliteiten

Niemand hoeft zich te vervelen op ons park!

Dat blijkt wel aan de ontelbaar veel speelmogelijkheden. Waar je ook bent er is altijd wel een speelvoorziening in de buurt! Ook is er een interactief speelveld met kabelbanen, midgetgolfbaan en groot springkussen. Bij minder mooi weer bieden onze indoorspeeltuin en sporthal urenlang speelplezier!

Kleur de kleurplaat van de campingInteractief speelveld

Op ons interactieve speelveld komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. Bijvoorbeeld bij het spel genaamd Memo. Dit spel bestaat uit een rond veld met pilaren. De bovenkant van deze pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen zoals je dat op een tablet doet. Volg kleuren, speel memory of probeer de vragen op te lossen die door het wetenschappelijke blad Quest zijn samengesteld. Je moet rennen en nadenken, je steekt er wat van op en bent tegelijkertijd sportief bezig!

Tevens beschikt ons interactieve speelveld over een pannaveld waarbij het veld jou als speler verteld wat jij moet doen, hoe leuk is dat! Geen enkel traditioneel pannaveld kan hier aan tippen!

Indoorspeeltuin

Onze indoorspeeltuin voorzien van trampoline en mega lego bouwhoek biedt de ideale locatie als het weer wat minder is. Je kunt hier klauteren, klimmen, springen en glijden! In de kinderhoek met mega grote legoblokken kun je de mooiste creaties maken. 

Tip! Heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven?

Buiten spelen

Over ons hele park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Vanaf je eigen gekozen plaats heb je direct zicht op jouw spelende kinderen. Dat is pas een onbezorgde vakantie!

Vooraan in het centrum is een centrale grote speeltuin waar voldoende uitdaging te vinden is. 

Vlinder.png

Glijbaan Indoorspeeltuin

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-1253

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-1133

Animatieteam

Ons animatieteam organiseert ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties superleuke activiteiten voor alle leeftijden. Van musicals, spooktochten en knutselochtenden tot aan voetbaltoernooien en theatershows!

En het leuke is dat deelname altijd gratis is!

Wandel- en speelbos

Ons park beschikt over een eigen, uniek wandelbos. In dit mooie stukje natuur zijn twee routes uitgezet. Zo is er een route rondom een historische zandkuil waaromheen diverse speelelementen zijn aangebracht. Hier kunnen de kinderen zich prima vermaken terwijl de ouders kunnen genieten van de natuur en de rust bij het rustpunt. Vanaf dit rustpunt heb je uitzicht op een vogeldorp...kan je de vogels tellen? Het speelbos maakt de natuur écht leuk voor het hele gezin!

Vind je het leuk om een langere wandeling te maken dan kan dit ook. Deze route is ongeveer drie kilometer en gaat door een bijzonder stukje natuur. 

Zet je zintuigen op scherp, kijk en luister goed en geniet van al het moois dat de natuur je te bieden heeft. 

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-0529