Ontdek jouw ideale verblijf

Camping voor kinderen Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte 5-sterren gezinscamping. U kunt ons vinden in Overijssel in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Op deze camping in Raalte, Familievakantiepark Krieghuusbelten is er ontspanning en plezier voor jong en oud.

Interactief speelveld
Indoorspeeltuin
Wandel- en speelbos
Overdekt zwembad
Ontelbare speelmogelijkheden

Bekijk alle faciliteiten

Een hele dag plezier met het animatieteam

Het enthousiaste animatieteam van familievakantiepark Krieghuusbelten zorgt voor een hele dag plezier tijdens je vakantie. Elke ochtend wordt er fanatiek gedanst door de jongens en meiden van de animatie om alle spieren goed wakker te schudden. Niet alleen een leuke, maar ook nog een gezonde activiteit. Aansluitend aan de ochtenddans is er elke dag een leuke knutselactiviteit. Hier laten jouw kinderen hun creativiteit helemaal de vrije loop.

Uiteraard mogen ze hun knutselwerkje daarna mee naar huis nemen, om een mooi souvenir van de vakantie bij Krieghuusbelten te bewaren. 's Middags staan er regelmatig sportactiviteiten op het programma of er wordt een spannend spel gespeeld. Aan het eind van de middag is er tijd voor de allerkleinsten tijdens peuterpret.

Hierna is er elke dag om 17:00 uur weer een knotsgek avontuur bij het schatertheater. Je kinderen leven mee met het verhaal dat hier wordt verteld en hebben ontzettend veel plezier. Om de dag af te sluiten is er uiteraard ’s avonds ook nog een leuke activiteit voor de kinderen die hieraan mee willen doen!

Bekijk het animatieprogramma

Interactief speelveld

Op ons interactieve speelveld komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. Bijvoorbeeld bij het spel genaamd Memo. Dit spel bestaat uit een rond veld met pilaren. De bovenkant van deze pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen zoals je dat op een tablet doet. Volg kleuren, speel memory of probeer de vragen op te lossen die door het wetenschappelijke blad Quest zijn samengesteld. Je moet rennen en nadenken, je steekt er wat van op en bent tegelijkertijd sportief bezig!

Indoorspeeltuin

Onze indoorspeeltuin voorzien van trampoline en mega lego bouwhoek biedt de ideale locatie als het weer wat minder is. Je kunt hier klauteren, klimmen, springen en glijden! In de kinderhoek met mega grote legoblokken kun je de mooiste creaties maken. 

Tip! Heb je er wel eens aan gedacht om hier je kinderfeestje te geven?

Buiten spelen

Over ons hele park bevinden zich ontelbaar veel speeltoestellen. Er is er altijd wel eentje in de buurt! Vanaf je eigen gekozen plaats heb je direct zicht op jouw spelende kinderen. Dat is pas een onbezorgde vakantie!

Vooraan in het centrum is een centrale grote speeltuin waar voldoende uitdaging te vinden is.

20210802_Krieghuusbelten_Vakantie Park Foto's-1133

Heerlijk spelen bij Krieghuusbelten

Het animatieteam van familievakantiepark Krieghuusbelten organiseert afwisselende activiteiten op en rondom het vakantiepark. Er zijn ontzettend veel speelmogelijkheden op ons park! Je vindt hier niet alleen op een groot deel van de kampeervelden speelvoorzieningen, ook centraal op het park vermaken jouw kinderen zich uren! Waar je ook bent, er is altijd een speelvoorziening in de buurt.

Krieghuusbelten heeft bij minder mooi weer een indoorspeeltuin en sporthal. Hier vind je een trampoline, klimtoestellen en een mega lego bouwhoek. Is het toch prima weer om buiten te spelen? Neem dan een kijkje op het interactief speelveld. Hier komt de mobiele technologie en het traditioneel spelen samen. Tevens vind je hier een interactief pannaveld, waarbij dit veld jou als speler vertelt wat je moet doen! Bijzonder toch? Het wandel- en speelbos van Krieghuusbelten is voor de echte waaghalzen: hier vind je een historische zandkuil, waaromheen diverse speelelementen zijn aangebracht.

Ontdek alle speelvoorzieningen

Lekker zwemmen met het animatieteam

Zwemmen hoort bij een geslaagde vakantie. En dat kan zeker bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Het vakantiepark heeft een zwembad dat zowel in de zomer als in de winter kan worden gebruikt. Het animatieteam verzorgt uiteraard activiteiten in en rondom het zwembad, zoals balspellen en dansen in het water.

Je bent ook welkom in het zwembad om lekker met je broertjes, zusjes, ouders of vakantievriendjes te komen zwemmen. Durf jij van de spannende waterglijbaan?

Ontdek het indoor- en outdoor zwembad

Zwemmen

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf