Ontdek jouw ideale verblijf

Camping Ommen met zwembad

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een camping in Ommen met zwembad. Onze gezellige familiecamping ligt midden in Overijssel en is daarmee een perfecte uitvalsbasis om de provincie te leren kennen. Maar een dagje op ons vakantiepark blijven is ook zeker geen straf. Je kinderen vermaken zich makkelijk een hele dag op onze camping in Ommen met zwembad. Wij hebben diverse faciliteiten die jouw vakantie in Ommen echt onvergetelijk maken, zoals een interessante indoor speeltuin, een enthousiast animatieteam en een spannend wandel- en speelbos.

Ondek onze camping in Ommen

Zwembad

Het zwembad op onze camping

Op onze camping in Ommen hebben wij een groot zwembad waar je tijdens je vakantie heerlijk kunt vertoeven. Dit kan bij alle temperaturen, want het is mogelijk om zowel binnen als buiten te zwemmen. Door de glazen dakconstructie kunnen wij het dak openschuiven bij hoge temperaturen en een lekker zonnetje, maar wanneer het fris is buiten kunnen wij het dak weer dichtmaken. Zo hoef je niet bang te zijn dat het koud is wanneer je uit het water komt. In het water van ons zwembad op onze camping in Ommen is het sowieso niet koud, want het water is altijd rond de fijne temperatuur van 30 graden Celsius. Natuurlijk is het zwembad ook voorzien van ruime kleedkamers en lockers, waar je je waardevolle spullen veilig opbergt tijdens het zwemmen.

Maak een viruele tour door het zwembad

De waterglijbaan op onze camping in Ommen

Bij een écht gaaf zwembad hoort natuurlijk een leuke glijbaan. Gelukkig heeft ook ons zwembad op onze camping in Ommen deze glijbaan! Deze is wel 50 meter lang en bevindt zich direct naast het zwembad. In de glijbaan hangen honderden LED-lampjes, zodat je een ontzettend mooie tocht maakt en gegarandeerd niet in het donker zit. Het lijkt wel een droom als je door deze waterglijbaan bij ons zwembad op onze camping in Ommen glijdt!


Naast de spannende glijbaan voor oudere kinderen vind je bij het zwembad op onze camping in Ommen ook een peuterbadje voor de allerkleinsten. Hier staan diverse speeltoestellen, zodat jouw kinderen zich hier uren vermaken.

Waterglijbaan

Reserveer je verblijf op onze camping in Ommen

Ben jij nou op zoek naar een camping in Ommen met zwembad? Dan ben jij aan het goede adres bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Reserveer snel je verblijf en verzeker jezelf van dat beste kampeerplekje of meest luxe accommodatie. Bij ons in Ommen kun je zowel in de zomer als winter zwemmen in ons zwembad.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf