Camping Nederland met zwembad

Ben je op zoek naar een camping in Nederland met zwembad? Boek dan je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Een 5-sterren familiecamping in het hart van Overijssel, gelegen tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld. Krieghuusbelten is al negen jaar een ANWB 5-sterren top camping. Op onze camping in Nederland zijn tal van faciliteiten te vinden. Als je met je gezin komt kamperen op onze camping in Nederland ben je voorzien van alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het indoor- én outdoor zwembad, het wandel- en speelbos en de ontelbare speelmogelijkheden.

Bekijk alle faciliteiten 

Zwembad

5-sterren camping met zwembad

Op warme dagen is het mogelijk om samen met je gezin verkoeling te zoeken in het zwembad. Het dak wordt op die dagen open geschoven zodat er lekker in de buitenlucht gezwommen kan worden. En op de mindere dagen blijft het dak dicht zodat je ook dan met je gezin kan genieten van een heerlijke duik. Het water is altijd verwarmd op een aangename temperatuur van rond de 30 graden celsius.

Ook aan je jongste kinderen zijn gedacht. Krieghuusbelten is een camping met zwembad welke is voorzien van een apart peuterbad. Hier staan leuke water speelelementen zodat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Voor de waaghalzen is er een 50 meter lange water glijbaan voorzien van LED-verlichting. Het is net een droom als je erdoorheen glijdt!

Verblijven op een camping in Nederland met zwembad

Op een camping in Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om te verblijven. Krieghuusbelten heeft hierin ook een ruim aanbod. Zo kan je ervoor kiezen om met je eigen kampeermiddel op een comfort kampeerplaats te staan dichtbij het zwembad. Alle plaatsen op deze camping in Nederland zijn comfortplaatsen voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en een eigen watertappunt.

Maar ook biedt deze camping in Nederland met zwembad mogelijkheden om een accommodatie te huren. Je beleeft dan de sfeer van kamperen maar met iets meer comfort. Zo zijn er op deze camping in Nederland verschillende accommodaties, van houten kampeerlodges tot de luxe waterlogdes.

Waterlodges.jpg

Reserveer nu op deze camping in Nederland!

Kom naar deze camping in Nederland met zwembad en geniet van een onbezorgde vakantie! Breng je vrije tijd met je gezin door op Krieghuusbelten en boek een comfort kampeerplaats of kies voor een (luxe) accommodatie. Ons park, gelegen in het hart van Overijssel, is voorzien van alle gemakken zodat jij volledig wordt ontzorgd tijdens je verblijf.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten