Camping Nederland

Overnachten op camping Krieghuusbelten in Overijssel

Kamperen met zicht op speelvoorziening

Al 10 jaar lang wordt Vakantiepark Krieghuusbelten geprezen als ANWB Top camping! Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te geven tegen scherpe prijzen. Onze 5-sterren camping in Raalte biedt ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Wil je liever een kampeerplaats aan het water met privé sanitair? Ook dat kan! Wil je comfortabeler overnachten en toch nog de sfeer van kamperen bewaren? In één van onze luxe verhuurtenten of lodges proef je het kampeergevoel. Voor het meeste comfort adviseren wij één van de chalets op onze camping in Raalte te boeken. Bij ons kun je zelf kiezen waar op de camping je gaat kamperen, zo kies je zelf om volledige rust te ervaren of de gezelligheid op te zoeken!

Bekijk al onze mogelijkheden

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een echte gezinscamping. U kunt ons vinden in Nederland in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.
Op camping Nederland, Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte is er ontspanning en plezier voor jong en oud. 

Onze camping Nederland heeft veel te bieden voor het hele gezin. Zo staat er op elk veldje een speeltoestel en zijn de kinderen nooit uitgespeeld.
Ook beschikt deze camping Nederland over een 5 hectare grote vis-, speel- en roeivijver, direct gelegen tegenover de camping Nederland. Hier mag zonder vergunning gevist worden voor de liefhebbers.

Vanwege ons kindvriendelijke karakter is camping Nederland hondvrij.
Daarin onderscheiden wij ons van andere campings in Nederland.