Ontdek jouw ideale verblijf

Camping met zwemplas

Ben je op zoek naar een camping met zwemplas? Familievakantiepark Krieghuusbelten heeft een 5 hectare groot zwemmeer waar in de zomermaanden heerlijk gerecreëerd kan worden. Deze zwemplas ligt direct tegenover ons park en is dus eenvoudig te bereiken. In de zomermaanden kan de zwemplas multifunctioneel gebruikt worden: de fanatieke vissers zitten aan de waterkant te azen op een mooie vangst, de plas kan verkend worden in een rubberbootje en op het zandstrand kan er door onze kleine gasten heerlijk gespeeld worden. In het ondiep gedeelte van de plas kan er door de ouders altijd in oogje in het zeil worden gehouden op de kleine kinderen die aan het spelen zijn.

Bekijk alle faciliteiten

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Wij bieden op onze camping bij Hardenberg ruime en comfortabele kampeerplaatsen aan. Wij bieden twee soorten kampeerplaatsen aan: de comfort kampeerplaats en de XL kampeerplaats aan het water met privé sanitair. Op ieder nabij veld staat een speeltoestel met zandbak voor de kinderen, waardoor speelplezier voor onze kleine gasten altijd dichtbij is. Naast de comfortabele kampeerplekken op onze camping met zwemplas, bieden wij ook nog verschillende accommodaties aan. Wil je direct aan de zwemplas verblijven? Dan is de waterlodge de ideale uitkomst! Vanuit jouw waterlodge heb je uitzicht over het gehele zwemmeer. De waterlodge is voorzien drie slaapkamers. Naast de moderne badkamer (voorzien van een douche en wastafel) beschikt de waterlodge over centrale verwarming. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen. 

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

 

Kamperen comfortplaats

Boek nu jouw verblijf op onze camping

Wil je onze camping met zwemplas bezoeken? Boek dan snel en eenvoudig jouw campingplaats of accommodatie online! Heb je vragen over het huren van een glamping tent? Neem gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

 

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf