Camping met zwembad Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is niet zomaar een camping met zwembad in Overijssel. Onze camping met zwembad in Overijssel beschikt over een bijzondere glazen dakconstructie en is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven. Met deze constructie is het zowel een overdekt zwembad als een openluchtzwembad. Ook heeft onze camping met zwembad in Overijssel een waterglijbaan van 50 meter lang met Led/lampjes. Het lijkt wel een droom als je erdoor glijdt!

Onze camping met zwembad in Overijssel gaat bewust om met de natuur. Het zwembad is gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en het water hiervan wordt verwamd met een CO2 neutrale kachel. Deze houdt het zwembadwater continue op 30 graden celsius.

De allerkleinsten kunnen op onze camping met zwembad in Overijssel urenlang spelen in het peuterbadje met leuke speeltoestellen.

Op onze camping met zwembad in Overijssel worden ook de toiletgebouwen op dezelfde milieuvriendelijke manier van warm water voorzien.

Bekijk alle faciliteiten   Boek nu

Zwemmen

Faciliteiten camping met overdekt zwembad

Op onze camping met overdekt zwembad hebben we een ruim assortiment aan faciliteiten. Verzin het maar, er is voor ieder wat wils. Kinderen staan op onze camping met overdekt zwembad centraal. Je vindt dan ook een grote hoeveelheid aan speeltoestellen over de camping verspreid, zo is er altijd een speeltoestel bij jouw kampeerplaats in de buurt. De midgetgolfbaan op ons interactieve speelveld is ook ontzettend populair! 10-holes waardoor je zeker weten plezier gaat hebben. Wie versla je als eerste? Je broertje, je zusje of toch je ouders? Golfstick en ballen zijn te huur bij onze receptie. Op onze camping met overdekt zwembad worden ook verschillende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Iedere schoolvakantie en elk weekend, staan het enthousiaste team klaar met een bomvol programma, boordevol gezelligheid! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma