Viswater

Camping met viswater

Ben je op zoek naar een gezellige camping met viswater? Bij Krieghuusbelten bieden wij de kans om je te laten proeven van het leukste vakantiepark van Nederland. Het vakantiepark is gevestigd tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld en is door de ANWB voor het negende jaar verkozen tot topcamping. Dat betekent dat we behoren tot een van de beste campings van Nederland! En daar zijn we zeker trots op. Voor de visliefhebbers onder ons is er een ruime gelegenheid om het viswater tegenover de camping te ontdekken. Hier vind je vissoorten zoals karpers, zeelt, snoekbaars en witvis. Je kunt hier ook heerlijk varen met een rubberbootje, om midden op het viswater de beste vissoorten te vangen.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten

Viswater

Rustig viswater

De omgeving van onze camping met viswater in Overijssel staat ook wel bekend om zijn bosrijke, rustige uitstraling waar hier en daar een klein dorpje is gevestigd. Het is een ruime plek waar je kunt wandelen en fietsen door de natuur met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. Fietsroutes en plattegronden vind je bij de receptie op het park.

Net buiten de camping ligt een groot viswater van zo’n 5 hectare groot, waar ooit zelfs een graskarper van wel 38 pond is gevangen!

Bekijk al onze faciliteiten

Omgeving van de camping Krieghuusbelten

Om de natuur écht van dichtbij te beleven is de Holterberg aan te raden. Dit is een natuurmuseum op de Sallandse Heuvelrug en beschikt over de grootste collecties Europese diersoorten. Het dorp Raalte zelf staat ook wel bekend om zijn gezelligheid. Hier is iedere woensdagochtend een markt te vinden vol met leuke lokale en minder lokale producten.

Ben je op zoek naar campings aan viswater en een bosrijke omgeving? Vier je vakantie bij Krieghuusbelten!

Ontdek de omgeving

 

 

Centrum Raalte

Verhuuraccommodatie.png
Vakantie in 2022
Boek je favoriete accommodatie!

 Kies zelf een accommodatie
 Zicht op een speelvoorziening
 Wifi vanaf je eigen plaats

BoekenButton-2020.jpg

Icon-Tent-klein-HOMEPAGE.png
Kamperen in 2022
Boek je vakantie online!

✓ Zelf een plaats uitzoeken
✓ 
Ruime comfortplaatsen
✓ 
10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Sanitair.png
Kampeerplaats met privésanitair
Boek direct online!

 Inclusief privésanitair
 Direct aan het water
 10 amp. stroomaansluiting

BoekenButton-2020.jpg

Boek een kampeerplaats op onze camping met viswater in Nederland

Wij bieden ruime comfortplaatsen aan om het bezoek aan onze camping zo optimaal mogelijk te maken. Heerlijk genieten van een onbezorgde vakantie dus! Een kampeerplaats op een camping met viswater in Nederland? Dat kan! Onze plaatsen zijn direct gelegen aan viswater en beschikken over privé sanitair, een 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Alles wat je nodig hebt om jouw bezoek aan ons familiepark compleet te maken.

Boek een van onze kampeerplaatsen