Camping met overdekt zwembad

Altijd al eens willen kamperen bij een camping met overdekt zwembad? Familievakantiepark Krieghuusbelten zorgt ervoor dat jij een zorgeloze vakantie beleeft. Ons zwembad is volledig overdekt, ook wanneer het weer even niet meezit kun jij alsnog lekker zwemmen op de camping! Benieuwd wat onze camping met overdekt zwembad nog meer te bieden heeft?

Bekijk de plattegrond!

Zwemmen

Zwemmen

Faciliteiten camping met overdekt zwembad

Op onze camping met overdekt zwembad hebben we een ruim assortiment aan faciliteiten. Verzin het maar, er is voor ieder wat wils. Kinderen staan op onze camping met overdekt zwembad centraal. Je vindt dan ook een grote hoeveelheid aan speeltoestellen over de camping verspreid, zo is er altijd een speeltoestel bij jouw kampeerplaats in de buurt. De midgetgolfbaan op ons interactieve speelveld is ook ontzettend populair! 10-holes waardoor je zeker weten plezier gaat hebben. Wie versla je als eerste? Je broertje, je zusje of toch je ouders? Golfstick en ballen zijn te huur bij onze receptie. Op onze camping met overdekt zwembad worden ook verschillende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Iedere schoolvakantie en elk weekend, staan het enthousiaste team klaar met een bomvol programma, boordevol gezelligheid! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma

Omgeving van onze camping met overdekt zwembad

Familiepark Krieghuusbelten ligt in een prachtige omgeving. Het grenst namelijk aan de Sallandse Heuvelrug. Een groot natuurgebied vol met bos en heide, landgoederen en kastelen. Dus houd je wel een beetje van de natuur? Dan zit je bij onze camping met overdekt zwembad helemaal goed! Een rondje wandelen of fietsen? Diverse routes zijn verkrijgbaar bij onze receptie. Daarnaast is het Speelgoedmuseum in Deventer een geweldige belevenis voor jong en oud! Met 13.000 objecten heeft het museum de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Bijzondere poppen, prachtige poppenhuizen, treinen, verschillende soorten mechanisch speelgoed, optisch speelgoed, bordspellen en games; het museum heeft het allemaal! Toch op zoek naar wat meer sensatie? Bezoek eens dé rollercoaster hoofdstad van Europa. Attractiepark Walibi Holland, geeft je een adrenalinekick voor hier tot Tokio! Ben jij er klaar voor? 

Bezoek de omgeving van onze camping met zwembad

Achtbaan Walibi