Camping met comfortplaatsen

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellige camping met comfortplaatsen. Wij zijn met trots uitgeroepen tot ANWB-top camping van 2020. En dat is zeker niet voor niks! Onze camping blinkt namelijk uit is het ruime aanbod aan comfortplaatsen die voorzien zijn van 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en watertappunt. Benieuwd wat onze camping met comfortplaatsen nog meer te bieden heeft?

Boek een verblijf op onze camping

Kampeerplaats caravan

 Kampeerlodge

Leuke camping met comfortplaatsen

Onze camping met comfortplaatsen is voorzien van alle gemakken, die je tijdens een onverzorgde vakantie nodig hebt. Al onze comfortplaatsen beschikken standaard over 10 ampère stroom, centrale antenne, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Ook is op onze camping met comfortplaatsen over het gehele terrein draadloos internet beschikbaar. Zowel jong en oud kan zich vermaken op onze camping door onze voorzieningen als de indoorspeeltuin, het wandel- en speelbos, de interactieve speeltoestellen, de vis-, speel en roeivijver van 5 hectare groot en het overdekt verwarmde zwembad met een 50 meter lange glijbaan voorzien van ledverlichting. Zo komt niemand op onze camping met comfortplaatsen iets tekort tijdens. Ons familievakantiepark is volledig kindvriendelijk ingericht, wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier samen kunnen spelen.

Ontdek de camping

De omgeving van onze camping met comfortplaatsen

Of je nu van wandelen, fietsen of totaal iets anders houdt, in de omgeving van onze camping met comfortplaatsen is genoeg te beleven! Het gezellige Raalte staat bekend om het mooie en gezellige centrum. Hier is iedere woensdagochtend een markt te vinden. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de Sallandse Heuvelrug en ontdek de meest uitgesproken plekjes van het natuurgebied. Toch op zoek naar wat meer actie? Walibi Holland zorgt ervoor dat jij een adrenalinekick krijgt van de snelste achtbanen van Europa. Of breng een bezoek aan Apenheul, hier is een bos vol met loslopende apen die zich vrij kunnen bewegen tussen al het groen. Mens en dier beleven meer plezier, wanneer ze zich vrij voort kunnen bewegen. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is in de omgeving?

Bezoek de omgeving van onze camping met comfortplaatsen

Kamperen comfortplaats

Boek je verblijf op onze camping met comfortplaatsen

Ben jij op zoek naar een camping, waar jij en je gezin optimaal van elkaar kunnen genieten? Reserveer dan een comfortplaats op ons gezellige familievakantiepark in het midden van Overijssel. De comfortplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij volledig wordt ontzorgd tijdens je vakantie. Geniet optimaal van de vrije tijd met jouw gezin op onze camping met comfortplaatsen in Nederland.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten