Camping met buitenzwembad

Wil je graag naar een camping met buitenzwembad? Familievakantiepark Krieghuusbelten is hier de perfecte plek voor! Onze camping in Salland is niet zomaar een camping met buitenbad. Het buitenbad beschikt namelijk over een bijzondere glazen dakconstructie en is zo gebouwd dat we bij mooi weer het dak samen met de zijwanden kunnen openschuiven. Ook heeft onze camping met buitenbad een waterglijbaan van 50 meter lang voorzien van led-lampjes. Het lijkt wel een droom als je erdoor glijdt! Benieuwd naar onze camping met buitenbadzwembad?

Boek je verblijf bij Krieghuusbelten

zwemmen

Zwemmen

Faciliteiten camping met overdekt zwembad

Op onze camping met overdekt zwembad hebben we een ruim assortiment aan faciliteiten. Verzin het maar, er is voor ieder wat wils. Kinderen staan op onze camping met overdekt zwembad centraal. Je vindt dan ook een grote hoeveelheid aan speeltoestellen over de camping verspreid, zo is er altijd een speeltoestel bij jouw kampeerplaats in de buurt. De midgetgolfbaan op ons interactieve speelveld is ook ontzettend populair! 10-holes waardoor je zeker weten plezier gaat hebben. Wie versla je als eerste? Je broertje, je zusje of toch je ouders? Golfstick en ballen zijn te huur bij onze receptie. Op onze camping met overdekt zwembad worden ook verschillende activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Iedere schoolvakantie en elk weekend, staan het enthousiaste team klaar met een bomvol programma, boordevol gezelligheid! Benieuwd naar het animatieprogramma?

Bekijk ons animatieprogramma

Faciliteiten camping met buitenzwembad

Onze camping met buitenzwembad biedt verschillende faciliteiten aan, zodat je optimaal kunt genieten tijdens je vakantie. Voor de kinderen hebben we verschillende speeltoestellen. Er ligt er altijd wel een leuk speeltuintje in de buurt van jouw kampeerplek! Op ons interactieve speelveld komt het samen spelen en mobiele technologie tot leven. De pilaren zijn namelijk gevoelig voor aanraking. Zo wordt iedereen op onze camping met buitenbad continu uitgedaagd om lekker actief bezig zijn. Ook voor volwassen is er genoeg te doen op onze camping met buitenbad. Ben jij ook graag actief bezig? Ons park biedt verschillende sportmogelijkheden zoals volleybal- en badmintonvelden verspreid over de camping. Liever een rondje hardlopen? De omgeving is prachtig, dus je kunt volop genieten tijdens je verblijf op onze camping met buitenzwembad.

Bekijk alle faciliteiten op onze camping met zwembad

Waterglijbaan

Boek een verblijf bij onze camping met buitenbad

Ben je helemaal enthousiast geworden van onze camping met buitenzwembad? Boek een verblijf bij Krieghuusbelten! Onze camping zal je iedere dag weer verrassen met de verschillende faciliteiten en activiteiten die we aanbieden. Heb je vragen over het boeken van een kampeerplek op onze camping met buitenbad? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping