Header - water

Camping in Overijssel aan het water

Wie graag de vakantie wil doorbrengen op een mooie camping aan het water in Overijssel is bij Krieghuusbelten aan het juiste adres! Op onze camping gelegen in Raalte kan je heerlijk verblijven op één van onze speciale kampeerplaatsen of kiezen voor een vakantiehuisje aan het water. Daarnaast zijn er ook tal van uitstekende faciliteiten aanwezig die jou een geweldige, onbezorgde vakantie op onze ANWB Top camping garanderen!

Campingplaatsen aan het water

Dankzij de grote vijver is het mogelijk om heerlijk aan het water te verblijven. Wie een uiterst rustgevende vakantie wil beleven, kan kiezen voor de rustige, extra ruime kampeerplaatsen aan het water in een mooie bosrijke omgeving. Deze XL kampeerplaatsen zijn ideaal om te genieten van het kalmerende geluid van het water, en zijn naast de standaard stroomaansluiting, wateraansluiting en -afvoer ook voorzien van privé sanitair. Familievakantiepark Krieghuusbelten is één van de beste campings in Overijssel om te genieten aan het water!

Bekijk deze kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen aan het water

Waterlodge

Vakantiehuisjes in Overijssel aan het water

Wie liever verblijft in een vakantiehuisje aan het water, kan kiezen voor een mooie waterlodge met uitzicht over de grote vijver. Op deze unieke locatie voor maximaal 6 personen kan je genieten van de natuur én van alle luxe van een vakantiehuisje. Onze waterlodges beschikken onder andere over een heerlijke centrale verwarming en een moderne badkamer. In de privé tuin kan je heerlijk genieten van het rustgevende water direct voor je vakantiehuisje. Hier kan je ook heerlijk buiten eten of onder het overdekte terras even helemaal tot rust komen.

Bekijk de waterlodges

Boek jouw campingplaats aan het water

Wil je graag op onze camping in Overijssel aan het water verblijven? Boek dan snel je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze campingplaatsen aan het water, of over onze vakantiehuisjes aan het water? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en zij helpen je graag verder! Je kan ons bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek je campingplaats aan het water