Camperplaatsen Nederland

Op zoek naar camperplaatsen in Nederland? Dan wil je vast graag overnachten op een mooie ruime comfort camperplaats. Op familievakantiepark Krieghuusbelten zijn deze te vinden! Dit familievakantiepark ligt in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.

Krieghuusbelten is al negen jaar ANWB-topcamping, en dat is te merken! Naast een ruim aanbod aan faciliteiten zijn ook de sanitairgebouwen modern ingericht. Tevens kunt u vanaf uw camperplaats gelijk door langs de camperserviceplaats. Dat is pas makkelijk!

 Bekijk de kampeermogelijkheden

Ruime comfort camperplaatsen

Als je komt kamperen op onze camperplaatsen in Nederland zal je verblijf van alle gemakken zijn voorzien. De camperplaatsen zijn comfortplaatsen en hebben 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, vuilwaterafvoer en een eigen wateraansluiting. De plaatsen zijn ruim bemeten en er is altijd wel een plaats beschikbaar die aan uw wensen voldoet.


Zo is het mogelijk om direct aan het water met zicht op onze vijver te staan, of kies je liever voor een rustige bosrijkere plaats? Het is allemaal mogelijk op Krieghuusbelten. Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Zo zijn er camperplaatsen met direct zicht op een speelvoorziening. Zo kunt u rustig vanaf uw plaats zicht houden op uw spelende kinderen.

Comfortplaats zandbak.jpg

Overdekt zwembad

Tal van faciliteiten 

Op een ANWB-topcamping waar je kan genieten van mooie camperplaatsen in Nederland, horen ook tal van faciliteiten.

Heb je zin aan een mooie wandeling? Op ons park ligt een wandel- en speelbos waar je direct vanaf de camperplaats naar toe kan wandelen. Voor de kinderen is hier een route uitgezet met verschillende uitdagende speeltoestellen. Dat is leuk kennis maken met de natuur. Tevens ligt Krieghuusbelten aan het wandelnetwerk van Salland, via deze wandelingen leer je de omgeving goed kennen.

Ook zijn er dagelijks activiteiten te doen, georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. En op een warme zomerdag is het mogelijk om verkoeling te zoeken in ons indoor- én outdoor zwembad. Door de glazendakconstructie is het mogelijk om zowel in de open lucht als overdekt te zwemmen.


Reserveer nu je camperplaats in Nederland

Ben jij op zoek naar mooie ruime comfort camperplaatsen in Nederland en toe aan een onbezorgde vakantie? Boek dan nu een verblijf op Krieghuusbelten en geniet van de vrije tijd op een mooie locatie. Je kan zelf een plaats kiezen zodat je verzekerd bent van een plaats die volledig aan je wensen voldoet.

Reserveer je verblijf bij Krieghuusbelten