Ontdek jouw ideale verblijf

Bungalowtent huren in Raalte

Houdt u wel van kamperen maar niet van het opzetten van een tent? Op familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte kunt u een bungalowtent huren in Nederland! Een perfecte uitkomst als u zelf niet over een kampeermiddel beschikt. Als u een bungalowtent gaat huren in Nederland kunt u er zo in!

Al onze bungalowtenten staan op comfortplaatsen en hebben zicht op een speeltuin. Zo kunt u vanaf uw plaats genieten van uw spelende kinderen. De bungalowtenten zijn geheel ingericht voor zes personen en uiteraard van alle gemakken voorzien, voor een optimaal vakantiegevoel.

U bent uiteraard geheel vrijblijvend welkom om ons park te bezoeken. Als u overweegt om een bungalowtent te huren staan wij u graag te woord. U kunt familievakantiepark Krieghuusbelten vinden in het mooie Salland tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld.

Bekijk de beschikbaarheid

Luxe safaritent

Luxe safaritent slaapkamer

Luxe safaritent kinderen in bedstee

Luxe safaritent badkamer

Kindvriendelijk vakantiepark

Krieghuusbelten familievakantiepark is volledig kindvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een veilige en leuke manier tijd kunnen doorbrengen op ons park. Dit doen wij met:

Bekijk alle faciliteiten

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf