Ontdek jouw ideale verblijf

ANWB top camping

Dankzij deze waardevolle erkenning van de ANWB kunnen onze gasten erop vertrouwen dat zij op ons Familievakantiepark Krieghuusbelten kunnen genieten van een geweldige vakantie! Wij zijn trots om als ANWB Top camping de beste accommodaties en faciliteiten te kunnen aanbieden voor een heerlijk verblijf voor jong en oud. Zo bieden we bijvoorbeeld lekker eten, goede sportvoorzieningen en aangenaam sanitair. Ook is er op onze camping van alles te beleven met een enorme variatie aan leuke speeltoestellen, een wandel- en speelbos, een indoor- en outdoor zwembad en nog veel meer!

Bekijk onze faciliteiten

Header-Accommodaties-Vakantiechalet

De beste accommodaties en verblijfplaatsen

Onze ANWB Top camping heeft een breed aanbod aan fijne vakantiehuisjes. Zo bieden we bijvoorbeeld knusse vakantiechalets voor 4 personen, maar ook grotere chalets voor 6 personen zoals houten safarilodges en rustige vakantiehuisjes aan het water. Zoals je mag verwachten van een ANWB Top camping, zijn onze accommodaties van alle gemakken voorzien! Onze vakantiehuisjes zijn stijlvol ingericht en gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. Zo kan je ook heerlijk buiten eten aan je eigen picknicktafel!

Bekijk onze accommodaties

Leuk kamperen op onze ANWB Top camping

Naast onze verhuuraccommodaties bieden wij ook prachtige kampeerplaatsen op onze ANWB Top camping. Er zijn ook kampeerplaatsen aan het water waar je in alle rust kan genieten van een ruime kampeerplek met eigen privé sanitair. Wie vakantie wil vieren met de kinderen, kan terecht bij onze comfort kampeerplaatsen met zicht op de speelvoorzieningen. Zo kunnen de kinderen ongestoord spelen en vriendjes maken in de speeltuin, terwijl jij geniet van een heerlijk onbezorgd verblijf. Er is geen leukere plek om samen vakantie te vieren!

Bekijk onze kampeerplaatsen

Comfortplaats zandbak

Boek jouw verblijf op onze ANWB Top camping

Wil je graag je vakantie vieren op een echte ANWB Top camping? Boek dan snel je verblijf bij Familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over onze accommodaties of kampeerplekken? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch bereiken op 0572-371575 of stuur een e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping

Kies uw aankomstdatum en aantal nachten voor een prijsopgaaf