5 Sterren camping Overijssel

Ben je op zoek naar een 5 sterren camping in Overijssel? Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten ontbreekt het je aan niets! Bij onze 5 sterren camping in Overijssel bieden onze comfort kampeerplaatsen voldoende ruimte voor elk kampeermiddel, waar onze XL Kampeerplaatsen heerlijk aan het water zijn gelegen en beschikken over een ruime privé sanitair unit. Daarnaast beschikken beide kampeerplaatsen op onze 5 sterren camping in Overijssel onder andere over een 10 ampère stroomaansluiting, centrale antenne, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.

Boek jouw kampeerplek

Badminton Krieghuusbelten

Ontdek onze faciliteiten voor de jeugd

Bij onze 5 sterren camping in Overijssel is er genoeg te beleven voor jong en oud. Op ons park is er op elke hoek wel een speeltoestel te vinden voor de jeugd. Daarnaast hebben we op onze 5 sterren camping in Overijssel ook een interactief speelveld, kabelbanen, een midgetgolfbaan en een groot springkussen. Ook voor de sportieve kinderen is er voldoende te ondernemen. Zo beschikt onze 5 sterren camping over een voetbalveld, volleybalvelden, badmintonvelden of speel je een uitdagend potje tafeltennis op één van onze tafeltennis gelegenheden, verspreid over het park. Ook als het weer niet meezit kun je lekker sportief bezig zijn! In onze sporthal kun je natuurlijk ook diverse sporten uitoefenen en speel je lekker een potje darts in de vide. Daarnaast staat ons enthousiaste animatieteam ook in de zomer elke dag paraat om de jeugd te vermaken met de leukste activiteiten en ervaringen.

Bekijk al onze faciliteiten

Boek jouw plek op onze 5 sterren camping

Wil je onze 5 sterren camping in Overijssel bezoeken? Boek dan snel een verblijf bij familievakantiepark Krieghuusbelten! Heb je vragen over jouw verblijf of over andere zaken die betrekking hebben op onze 5 sterren camping met zwembad? Neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers en zij helpen je dan zeker verder! Je kunt ons bereiken op 0572-371575 of e-mail naar info@krieghuusbelten.nl.

Boek een verblijf op onze camping