Krieghuusbelten is located in the centre of Salland

This area is known as a wooded, lovely area with a lot of  small villages. In the east this area borders on the Sallandse Heuvelrug, a large nature reserve with a lot of forest and heathland, estates and castles. The entire area is beautiful for bike rides and walks. Cycling routes and maps are available at the reception.

Raalte

The village of Raalte (35,000 inhabitants) is known as a lovely village with a beautiful center. Every Wednesday morning there is a market full of local and less local goods. In the months of July and August the market was supplemented with the Sallandse Bottermarkt. This is a folkloric market with old farmer crafts in authentic traditional costumes.

Sallandse Summer parties

In the summer  Salland is all about the summer parties. From the end of June to September, local small summer festivals can be found in many small villages, which guarantees days of entertainment, folklore, parties, funfairs and all kinds of activities.Fietsen door Salland

Cultuursnuivers opgelet!

Net zoals heel erg veel gebieden heeft ook de omgeving rondom Krieghuusbelten een ontzettend onderscheidende cultuur. Het is absoluut de moeite waard om deze te ontdekken! Ga naar het Anton Pieck museum wanneer je geïnteresseerd bent in architectuur, bezoek De Beeldentuin als je van kunst geniet of ga naar een voorstelling in het Hoftheater in Raalte. Wil je meer zaken op één dag zien? Maak dan een fietstocht langs de verschillende landgoederen en kastelen in de omgeving van het vakantiepark.

De onderscheidende steden

Houd jij van “city trips”? Of wil jij nieuwe leuke winkeltjes ontdekken om je garderobe te vullen? Dan raden wij je aan om een van de gezellige en onderscheidende steden in de omgeving van Krieghuusbelten te gaan bezoeken. Raalte heeft ontzettend veel te bieden op winkelend gebied, Deventer heeft een bruisende cultuur die het waard is om te ontdekken en vanuit Enschede sta je binnen een kwartier in Duitsland!

Receptiegebouw

Viswater

Vind je rust in de natuur

Vakantie draait om rust. En waar vind je dat beter dan in de natuur? Gelukkig hangt er in de omgeving van de camping een fijne en gemoedelijke sfeer: ideaal wanneer jij wilt genieten van de rust. Het landschap is afwisselend met de verschillende bergen en natuurlandschappen. Deze ontdek je in het Natuurmuseum Holterberg. Wil je meer uitdaging tijdens je wandel-, fiets- of mountainbiketocht? Ga dan naar de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied dat direct aan het vakantiepark grenst.

Een origineel dagje uit

Wanneer je met je kinderen op vakantie bent bij Krieghuusbelten, is er altijd wat te doen in de omgeving. Van attractieparken tot dierentuinen en musea: voor ieder wat wils. Voor de echte waaghalzen biedt Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn of Walibi Holland een perfecte dag. Voor de dierenliefhebber is de Apenheul of Wildlands Zoo een echte aanrader. Een avondje naar de bioscoop? Ga dan naar Pathé in Zwolle, waar je je favoriete films in de beste kwaliteit bekijkt. Dit is één van de negen 4DX bioscopen van Nederland. Er is zoveel te doen in de omgeving!

Achtbaan Walibi

Zwembad

Laat je verwennen

Wil je écht ontspannen tijdens je vakantie? Bezoek dan een sauna of wellnesscentrum in de omgeving van Krieghuusbelten. Zo vind je in Ommen een Sauna & Beauty met diverse sauna’s en Turkse stoombaden. Of laat je masseren bij Sauna Swoll in Zwolle en kom helemaal uitgerust terug van vakantie.