Best Camping 2016
Banner

Safarilodge deluxe

De Safarilodge deluxe is volledig van hout en compleet ingericht voor zowel 5 als 6 personen. De totale oppervlakte bedraagt ruim 54/57 vierkante meter. Met het overdekte terras haal je het buitenleven naar binnen. U heeft direct zicht op een speeltuin zodat u vanaf het overdekte terras kunt genieten van uw spelende kinderen.
De royale woonkamer/keuken is uitgerust met een flatscreen tv, eettafel, bank en een salontafel. Tevens is de safarilodge deluxe voorzien van een compleet ingerichte keuken met vaatwasser.
Aan de woonkamer grenzen direct de slaapvertrekken welke bestaan uit één bedstee voor 2 personen voorzien van comfortabele boxspring matrassen en een vertrek met 1 stapelbed voor 2 personen en een los eenpersoonsbed (zes persoons variant heeft 2 stapelbedden).
De Safarilodge deluxe is voorzien van (warm)water, elektra, toilet, douche en een gaskachel. Deze gaskachel geeft warmte en sfeer in een natuurlijke omgeving! Direct voor het overdekte terras van de Safarilodge deluxe staat een grote picknicktafel. 


Klik hier voor de tarieven van de safarilodge deluxe.

Download hier de inventarislijst van de safarilodge (deluxe).

Klik hier voor meer foto's van de safarilodge deluxe.


Bekijk hier de plattegrond:
Plattegrond

Afbeelding 2