Best Camping 2016
Banner

Nieuw in 2017!

donderdag 13 oktober 2016
Nieuw in 2017!

Nieuw in 2017 is de safarilodge deluxe voor maximaal 6 personen! Volg de bouw via onze website en facebookpagina! En kunt u niet meer wachten? De safarilodge deluxe is nu al te boeken voor 2017! 

De Safarilodge deluxe 6 persoons is wat betreft uitstraling gelijk aan de 5 persoons safarilodge deluxe echter is deze safarilodge ruimer en biedt een extra slaapplek. De Safarilodge deluxe is volledig van hout en compleet ingericht voor 6 personen. De totale oppervlakte bedraagt ruim 57 vierkante meter. Met het overdekte terras haal je het buitenleven naar binnen. U heeft direct zicht op een speeltuin zodat u vanaf het overdekte terras kunt genieten van uw spelende kinderen.
De royale woonkamer/keuken is uitgerust met een flatscreen tv, eettafel, bank en een salontafel. Tevens is de safarilodge deluxe voorzien van een compleet ingerichte keuken met vaatwasser.
Aan de woonkamer grenzen direct de slaapvertrekken welke bestaan uit één bedstee voor 2 personen voorzien van comfortabele boxspring matrassen en een vertrek met 2 stapelbedden voor 2 personen.
De Safarilodge deluxe is voorzien van (warm)water, elektra, toilet, douche en een gaskachel. Deze gaskachel geeft warmte en sfeer in een natuurlijke omgeving! Direct voor het overdekte terras van de Safarilodge deluxe staat een grote picknicktafel. 

Afbeelding 8